Accu-Chek blodsukkermålere: modeloversigt og sammenlignende egenskaber

Det schweiziske selskab Roche er verdens førende medicinal- og bioteknologivirksomhed på Dow Jones-skalaen. Det har været på markedet siden 1896, og dets 29 stoffer blev medtaget på WHO's (Verdenssundhedsorganisations) hovedliste.

For at kontrollere diabetes oprettede virksomheden Accu-Chek-linjen med blodsukkermålere. Hver model kombinerer det bedste af kompakthed, hastighed og præcision. Hvilken Roche-måler er bedst at købe? Lad os overveje hver model i detaljer.

Accu-Chek blodsukkermålere

Accu-Chek Active

Verdens bedst sælgende model blandt Accu-Chek-enheder. Du kan måle dit blodsukkerniveau på 2 måder: med teststrimlen inden i og uden for måleren. I det andet tilfælde skal blodprøvestrimlen indsættes i måleren senest 20 sekunder..

Det er muligt visuelt at vurdere målingernes pålidelighed. Men den bedste måde at kontrollere nøjagtigheden på er med specielle kontrolløsninger..

  • Ingen kodning krævet. Du behøver ikke at indtaste teststrimledata for at bruge måleren, systemet konfigureres automatisk.
  • Måling på to måder. Du kan få resultatet i og uden for enheden.
  • Indstil dato og klokkeslæt. Systemet indstiller automatisk dato og klokkeslæt.
  • Funktionel. Tidligere målinger opbevares i 90 dage. Hvis en person er bange for at glemme at bruge måleren, er der en alarmfunktion.

Accu-Chek Performa

Den klassiske model, der bruges af de fleste diabetikere. Der kræves en lille dråbe blod til analysen, og de, der ønsker det, kan indstille påmindelser om målingerne.

  • Teststrimmelens udløbsdato er uafhængig af åbningsdatoen. Denne funktion hjælper dig med at huske, hvordan du skifter teststrimler, og sparer dig for unødvendige beregninger..
  • Hukommelse til 500 målinger. Med 2 målinger om dagen gemmer enheden resultater i 250 dage! Dataene hjælper lægen med at overvåge sygdommen. Enheden gemmer også gennemsnitlige måledata i 7, 14 og 90 dage.
  • Nøjagtighed. Overholdelse af ISO 15197: 2013, revideret af uafhængige eksperter.

Brugsanvisning:

Accu-Chek Mobile

Det seneste glukometer - know-how inden for glukosemåling. Innovativ "fast & go" -teknologi muliggør analyse uden teststrimler.

  • Fotometrisk målemetode. For at udføre analysen er det nødvendigt at få blod med et enkelt tryk på tromlen, derefter åbne dækslet med sensoren og sætte den punkterede finger til det blinkende lys. Derefter bevæger båndet sig automatisk, og du vil se resultatet på displayet. Måling tager 5 sekunder!
  • Tromle og patroner. Fast & go-teknologi eliminerer behovet for at skifte lancetter og teststrimler efter hver test. Til analyse skal du købe en patron til 50 målinger og en tromle med 6 lancetter.
  • Funktionalitet. Blandt funktionerne i funktionaliteten: vækkeur, rapporter, evnen til at overføre resultater til en pc.
  • 3 i 1. Blodsukkermåler, testkassette og fingerprikker er indbygget i enheden - ingen grund til at købe noget ekstra!

Accu-Chek Performa Nano

Accu-Chek Performa-glukometer adskiller sig fra andre modeller i sine små dimensioner (43x69x20) og letvægt - 40 gram. Enheden giver et resultat inden for 5 sekunder, det er praktisk at have det med sig!

  • Kompakthed. Passer let i en lomme, håndtaske eller børns rygsæk.
  • Sort aktiveringschip. Installeret en gang - ved opstart. Der er ikke behov for at ændre sig i fremtiden.
  • Hukommelse til 500 målinger. Gennemsnitlige værdier i en bestemt periode giver brugeren og lægen mulighed for at overvåge og justere behandlingsprocessen.
  • Automatisk nedlukning. Enheden slukker for sig selv 2 minutter efter analysen.

Accu-Chek Go

En af de første Akku-Chek modeller ophørte. Enheden er kendetegnet ved evnen til at trække blod ikke kun fra fingeren, men også fra andre dele af kroppen: skulder, underarm. Enheden er ringere end de andre i Accu-Chek-linjen - en lille hukommelse (300 målinger), intet vækkeur, intet gennemsnitligt blodtal over en periode, manglende evne til at overføre resultater til en computer.

Sammenlignende egenskaber ved glucometre

Tabellen inkluderer alle hovedmodeller undtagen den, der afbrydes.

EgenskabAccu-Chek ActiveAkku-Check PerformaAkku-Check mobil
Blodvolumen1-2 pi0,6 pi0,3 pi
At få resultatet5 sekunder i enheden, 8 sekunder uden for enheden.5 sekunder5 sekunder
Pris på teststrimler / patron til 50 målingerFra 760 gnid.Fra 800 rubler.Fra 1000 rubler.
SkærmSort og hvidSort og hvidFarve
PrisenFra 770 gnid.Fra 550 gnid.Fra 3.200 gnid.
Hukommelse500 målinger500 målinger2.000 målinger
USB-forbindelse--+
Metode til målingFotometriskElektrokemiskFotometrisk

Tips til valg af den rigtige model

  1. Beslut det budget, inden for hvilket du vil købe måleren.
  2. Beregn forbruget af teststrimler. Forbrugspriserne varierer efter model. Beregn, hvor mange penge du skal bruge pr. Måned.
  3. Kig efter anmeldelser til en bestemt model. Det er vigtigt at gøre dig bekendt med potentielle problemer baseret på andre menneskers meninger for at afveje fordele og ulemper.

Hvad skal jeg købe, hvis dit budget er stramt?

"Aktiv" er praktisk, fordi du kan få resultatet på to måder - i enheden og uden for den. Det er praktisk, når du rejser. Teststrimler koster i gennemsnit 750-760 rubler, hvilket er billigere end Accu-Chek Performas. Hvis du har rabatkort på apoteker og point i onlinebutikker, koster lancetter flere gange billigere.

"Performa" adskiller sig i pris (inklusive teststrimler og enheden) i et par hundrede rubler. Til målinger er der behov for en dråbe blod (0,6 pi), dette er mindre end for den "aktive" model.

Hvis et par hundrede rubler ikke er kritisk for dig, er det bedre at tage en nyere enhed - "Accu-Chek Performa". Det betragtes som mere nøjagtigt, fordi der er en elektrokemisk målemetode.

Hvad skal man købe, hvis budgettet er ubegrænset?

Accu-Chek Mobile blodsukkermåler er nem at bruge. Prikkerudstyret leveres med en blodsukkermåler. Ingen grund til at bekymre sig om teststrimler, når du går eller rejser, da den indbyggede patron kun skal udskiftes, når den er løbet tør og ikke kan gå tabt. Efter hver brug viser displayet det resterende antal målinger.

En tromle med seks lancetter skal indsættes i fingerprikkeren. Du vil se, at alle nåle er blevet brugt på tromlen - et rødt mærke vises, og det vil være umuligt at indsætte det igen.

Forskningsresultaterne kan downloades til en computer, og du kan også se data om tidligere målinger i enheden. Det er enklere i funktionalitet og lettere at tage med på ture og ture.

Brugsanvisning

  1. Vask dine hænder med sæbe og tør godt. Det er ikke nødvendigt at behandle med alkohol!
  2. Tag en fingerprikker og punkter din finger.
  3. Overfør blod til teststrimlen, eller placer fingeren nær læseren.
  4. Vent på resultatet.
  5. Sluk enheden selv, eller vent på automatisk nedlukning.

Diabetikere anmeldelser

Yaroslav. Jeg har brugt Performance Nano i et år nu, teststrimler er billigere end i Van Touch Ultra glucometer. Nøjagtigheden er god sammenlignet med laboratoriet to gange, forskellene er inden for det normale interval. Den eneste ulempe er, at du ofte skal skifte batterier på grund af farvedisplayet

Maria. Selvom Accu-Chek Mobile er dyrere end andre blodglukosemålere, og dens teststrimler er dyrere, kan blodsukkermåleren ikke sammenlignes med nogen anden enhed! Bekvemmelighed har en pris. Jeg har endnu ikke set en person, der ville blive skuffet over denne blodsukkermåler!

Diabetes mellitus og dens behandling - Dia-Club

”Insulin er medicin til de smarte, ikke til tåber,
hvad enten de er læger eller patienter "
(E.P. Jocelyn)

  • Forum
  • Dia-Club ABC
  • regler
  • Dia-Club Knowledge Base
  • Forumindeks ‹Tekniske kompensationsmidler og kontrol af SC‹ Glukometre, sprøjtepenne og andre tekniske midler
  • Skift skriftstørrelse
  • udskriftsversion
  • mobil version
  • FAQ
  • tjek ind
  • indgang

Accu-Check Active lyver?

Accu-Check Active lyver?

akter »29. april 2012 15:46

For nylig modtog han for første gang i sin korte erfaring med en diabetiker strimler fra staten - Accu-Check Active. Jeg købte straks et glukometer til dem.
Jeg har tidligere været i tvivl om nøjagtigheden af ​​fotometriske glucometre. Tilsyneladende ikke forgæves.
Jeg besluttede at sammenligne aflæsningerne med min fejl, som jeg har brugt i lang tid (OneTouch Select):

Begge instrumenter er plasmakalibreret. Forskellen i aflæsninger viser sig at være 10-17%. Tvivlede på, hvilken af ​​enhederne der lyver.
Jeg prøvede aktive strimler fra en anden pakke (alle fire målinger blev foretaget i træk fra en punktering den næste dag):

Forskellen er allerede 25-35%. Det ser ud til, at Active lyver. Det viser sig, at forskellen i aflæsninger på en enhed med strimler fra forskellige pakker når 15%. Det er endda interessant, hvordan en producent (hvis han ikke lyver) kunne få 93% af målingerne, der passer ind i en 10% fejl i forhold til laboratorieanalyse.?
Junk denne Accu-Check Active. Sådan bruges en sådan enhed til præcis insulinbehandling?

Jeg målte engang OneTachem SK til en sund slægtning - 5.5. Ser ud som sandheden.
Jeg vil prøve at måle det med Asset, men jeg er næsten sikker på, at det vil være højere end 6. Selvom dette refererer til normens øvre grænse, har raske mennesker næppe så magre.

Er der stadig tvivl, undervurderer min OneTouch? Lever jeg af højere sukker?

Kan nogen dele deres observationer af Active- eller LifeScan-fejl sammenligninger med andre mærker eller laboratorier?

Ad: Accu-Check Active lyver?

Connie »29. april 2012 16:01

hæk, hvor fik du ideen om, at kontoen lyver? Eller måske omvendt?

Læs forummet, brug søgningen. Tror du, at du er den første til at sammenligne to fejl? Dette er en forgæves besættelse, fordi måleren kan ikke være helt nøjagtig.

Vi bruger søgningen, alt er allerede sket, vi begynder at sammenligne igen - jeg lukker emnet.

Ad: Accu-Check Active lyver?

akter »29. april 2012 18:52

Ja, jeg har allerede læst, og jeg brugte søgningen.

Her er nogle svar og fundet.

Det forekommer mig, at da der er en måleenhed, og der er specifikke måleresultater, er det muligt at statistisk vurdere pålideligheden af ​​dens målinger.
Jeg ønskede at høre den subjektive mening fra folk, der bruger denne eller den anden enhed. Du kan trods alt og med øje bestemme spredningen af ​​målinger.

Desværre taler vi ikke engang om acceptabel nøjagtighed - det er det, der bekymrer mig.
Alligevel er CK 5.1 meget godt sukker, og 3.8 er næsten gipa. Og sådan en forskel i aflæsninger kan ikke tilfredsstille mig på nogen måde.

Jeg vil udtrykke min IMHO for de interesserede.
Jeg stoler på OneTachu mere, i det mindste er dets aflæsninger meget gentagelige over måneder, uanset den specifikke stribe, der er indsat.

Og med min mangel på behov for baggrundsinsulin, korrelerer min tynde, stadig vedligeholdende dynamikken hos en sund person (inklusive ifølge laboratorieanalyser) bedre med OneTouch Select-aflæsningerne end med den aktive.

I det mindste kan en sådan SC tages som mål, og fra dem danser de allerede.

Ad: Accu-Check Active lyver?

Fantik »29. april 2012, 19:40

Ad: Accu-Check Active lyver?

Pashka "30. apr 2012, 18:18

Ad: Accu-Check Active lyver?

Connie »30. april 2012, 18:32

Pashka, det fungerer ikke, denne sammenligning gælder kun i en bestemt sag.
Partiet af strimler ændres, også målebetingelserne. Hvordan skal man være? At gå til laboratoriet med hvert rør?

[Indlægget blev skrevet ved hjælp af mobilenhed]

Ad: Accu-Check Active lyver?

ANGEL »30. april 2012, 19:41

Ja, vi har allerede skrevet om dette hundrede millioner gange, og jeg kastede også et par træstammer i denne endeløse tematiske ovn, indrømmer jeg.

Det er på en eller anden måde nødvendigt lovgivningsmæssigt inden for rammerne af forummet (hee-hee) at forbyde sætninger som: "glitch namerek lyver!"
Fordi hvad jeg virkelig mener er "teststrimler kodenummer for sådan en udløbsdato for sådan-og-sådan til en fejl sådan en og anden løgn!" og intet andet (vores admins har ret som normalt).
Jeg er sikker på, at alle ser og forstår den fuldstændige ikke-identitet af betydningen af ​​de to sætninger.
Nej, fejlen kan selvfølgelig også "fejl" og hvordan! Kun til den påståede unøjagtighed ved måling er dette ikke sidelæns. Fejlen reagerer muligvis ikke på den indsatte teststrimmel (når det skal), giver en upassende fejlkode, viser lave batterier med nyt skiftede mærker osv..
Men når det kommer til den påståede, ud af tolerance, målefejl - sætningen "fejlen lyver" er helt un... legitim.

Ad: Accu-Check Active lyver?

Fantik "30. apr 2012, 20:12

Ad: Accu-Check Active lyver?

ANGEL "30. apr. 2012, 20:57

Ad: Accu-Check Active lyver?

Fantik "30. apr. 2012, 21:11

Ad: Accu-Check Active lyver?

ANGEL "30. apr. 2012, 21:13

Ad: Accu-Check Active lyver?

Fantik »30. april 2012, 21:15

Ad: Accu-Check Active lyver?

ANGEL »30. april 2012, 21:33

Ad: Accu-Check Active lyver?

Connie »1. maj 2012, 08:28

Ad: Accu-Check Active lyver?

VladimirYO »28 nov 2012, 17:26

Hvem er på konferencen nu

Brugere, der gennemsøger dette forum: ingen registrerede brugere og 1 gæster

  • Liste over fora
  • Mobilversion • Vores team • Slet konferencecookies • Tidszone: UTC + 3 timer

Diabetes mellitus og dens behandling i Dia-klubben - et sted for gensidig hjælp

Akku chek glucometer anmeldelser

WHO? Til barn? En ældre person? Bare en voksen at have det sjovt? Hvad med leddene i hænderne? Med synet?
For hvad? For en daglig blodsukkerkontrol 8 gange, hvordan gør diabetikere på insulin? Eller en gang hver 3. måned?
Vil du have nøjagtighed? Eller gøre tests billigere?
Du planlægger at modtage gratis strimler (hvis der er grund til dette)?
Generelt er der mange artikler om dette emne på websteder, der sælger varer til diabetikere. Lede efter.

De mest almindelige er VanTachi (Ultra, Select), Akkucheki (Nano osv.). Der er vores satellit, strimler til den er billigere. Forfølg ikke lidt kendt eksotisme - så bliver du tortureret for at se efter striber.

Gå derefter til de lokale apoteker for at få prisen på teststrimler..
Og vælg:

VanTach Select. Større end hans brødre.
Der er en forenklet version af OneTouch Select Simple.
VanTach Ultra (små teststrimler, ikke praktisk for alle).
Pakker med teststrimler - 25 stk. Opbevaringstid - 3 måneder efter åbning.
Ifølge mine mange års observationer er VanTachi den mest nøjagtige og pålidelige.

Jeg personligt kan ikke lide Bayer Contour - den freaks og lyver (min kopi). Og Bayer er nu kommet af med produktionen af ​​blodsukkermålere, selvom de var de første til at komme med enheden og dens navn.

Det gode ved Akkuchek er, at teststrimlernes udløbsdato er den samme som angivet på emballagen, uanset hvornår du åbnede den. Men pakker med 50.
Accuchek Performa.
Accuchek Performa Nano er mere velegnet til børns penne.
Jeg anbefaler ikke Akkuchek Asset. der er en forældet optisk bestemmelsesmetode. I moderne fejl - elektrokemiske stoffer med selvtilførende bloddråbe.

Ekspres-satellitten er ikke så slem som den lyder. Gratis strimler. Derudover pakket i 1 stk., Dvs. udløbsdatoen er skrevet på emballagen.

Alt andet er fra den onde.
Accuchek Mobile, VanTach Ultra Easy - til aktive mobile unge mennesker.
Andre firmaer - Bionaym, Diakont, Sensokard osv. - ikke alle apoteker kan finde teststrimler.
Og det er vigtigt altid at kunne købe teststrimler..

Accu-Chek Active anmeldelser, gennemgang og instruktioner til Accu-chek Active glucometer

Om producenten

Accu-Chek blodsukkermålere er fremstillet af Roche-koncernen (med hovedkontor i Basel, Schweiz). Denne producent er en af ​​de førende udviklere inden for lægemidler og diagnostisk medicin..

Accu-Chek-mærket er repræsenteret af et komplet udvalg af selvkontrolværktøjer til patienter med diabetes og inkluderer:

  • moderne generationer af blodsukkermålere;
  • teststrimmel;
  • fingerprikker;
  • lancetter;
  • software til hæmanalysatorer;
  • insulinpumper;
  • infusionssæt.

Mere end 40 års erfaring og en klar strategi giver virksomheden mulighed for at skabe innovative produkter af høj kvalitet, der gør diabetikernes liv meget lettere.

Spørgsmål til lægen

Årsager til fejl

Hej! Jeg købte et sådant glucometer for 2 år siden. Viser undervurderede værdier for de sidste 2 måneder. De blev kontrolleret igen både i laboratoriet og ved hjælp af kontrolløsninger. Med hvad det kan forbindes?

Hej! Måske ligger sagen i en enhedsfejl eller manglende overholdelse af forskningsteknikken. Under alle omstændigheder skal du kontakte servicecentret. Accu-Check produktgaranti vedvarende.

Målefrekvens

Hej, læge! Min mor blev for nylig diagnosticeret med diabetes, ordinerede en diæt, piller og fik besked på at være sikker på at overvåge sukkerindholdet. Vi købte hende et Akku-Chek-aktiv. Og hvor ofte skal denne enhed bruges?

God dag! Den behandlende læge opstiller anbefalinger for hyppigheden og tidspunktet for blodglucosemålinger for hver patient individuelt. Generelle anbefalinger kan være som følger:

  • om morgenen på tom mave;
  • 2 timer efter at have spist (dag og aften)
  • hvis patienten er i fare for natlig hypoglykæmi - kl. 2-4.

Regelmæssige målinger tillader rettidig påvisning og korrektion af de opståede overtrædelser.

Klassificering af bærbare analysatorer

Accu-Chek-linjen har i øjeblikket fire typer analysatorer:

  • Accu Chek Performa;
  • Aktiv;
  • Mobil;
  • Performa

Bemærk! I lang tid var Accu Chek Gou-enheden meget populær blandt patienter. I 2016 blev produktionen af ​​teststrimler til den dog afbrudt.

Folk går ofte vild, når de køber en meter. Hvad er forskellen mellem sorterne på denne enhed? Hvilket skal man vælge? Nedenfor vil vi overveje funktionerne og fordelene ved hver model..

Accu Chek Performa er en ny analysator af høj kvalitet. Er han:

  • Ingen kodning krævet;
  • Har en stor, letlæselig skærm;
  • En lille mængde blod er tilstrækkelig til at måle;
  • Bevist målenøjagtighed.

Pålidelighed og kvalitet

Akku Chek Nano (Akku Chek Nano) er sammen med høj nøjagtighed og brugervenlighed præget af en kompakt størrelse og stilfuldt design.

Kompakt og praktisk enhed

Accu Chek Mobile er den eneste måler uden teststrimler til dato. I stedet bruges en speciel kassette med 50 inddelinger.

På trods af de temmelig høje omkostninger betragter patienter det som et rentabelt køb af Accu Chek Mobile glucometer: Sættet inkluderer også en piercer til 6 lancetter samt en mikro-USB til tilslutning til en computer.

Seneste formel uden teststrimler

Glukometer og dets funktioner

Måleren er praktisk og nem at bruge. Accu-Chek-aktivet har positive anmeldelser fra brugere, der allerede har købt en lignende enhed og har brugt den i lang tid..

Blodglukosemåleren har følgende funktioner:

  • Perioden for en blodsukkertest er kun fem sekunder;
  • Analysen kræver ikke mere end 1-2 mikroliter blod, hvilket er lig med en dråbe blod;
  • Enheden har en hukommelse til 500 målinger med tid og dato samt evnen til at beregne gennemsnitsværdier i 7, 14, 30 og 90 dage;
  • Enheden kræver ikke kodning;
  • Dataoverførsel til pc via mikro-USB-kabel er mulig;
  • Et CR 2032 lithiumbatteri bruges som batteri;
  • Enheden tillader målinger i området fra 0,6 til 33,3 mmol / liter;
  • En fotometrisk målemetode bruges til at detektere blodsukkerniveauer;
  • Enheden kan opbevares ved temperaturer fra -25 til +70 ° C uden batteri og fra -20 til +50 ° C med et installeret batteri;
  • Systemets driftstemperatur er mellem 8 og 42 grader;
  • Det tilladte fugtighedsniveau, hvor det er muligt at bruge måleren, er ikke mere end 85 procent;
  • Målinger kan tages op til 4000 meter over havets overflade;

Gadget-kodning

Dette trin er obligatorisk. Tag analysatoren, indsæt teststrimlen i den (derefter tændes enheden). Desuden skal du indsætte både kodechippen og teststrimlen i enheden. Derefter ser du på skærmen en speciel kode, den er identisk med den kode, der er skrevet på emballagen til indikatorstrimlerne.

Hvis koderne pludselig ikke stemmer overens, skal du kontakte det sted, hvor du købte enheden eller strimlerne. Tag ikke nogen målinger, med ulige koder er undersøgelsen ikke pålidelig.

Hvis alt er i orden, matcher koderne, og anvend derefter Accu chek aktiv kontrol 1-opløsning (med en lav glukosekoncentration) og Kontrol 2 (med et højt glukoseindhold) på indikatoren. Efter behandling af data vises resultatet på skærmen, som skal markeres. Dette resultat skal sammenlignes med kontrolmålingerne, der er markeret på røret for indikatorstrimler..

Sådan bruges måleren

Lær enheden at kende

Komplet med fingerprikker og teststrimler

Når du først lærer enheden at kende, skal du læse brugervejledningen omhyggeligt. Hvis du stadig har spørgsmål, bedes du kontakte din læge..

Vigtig! Glukose kan måles ved hjælp af to forskellige måleenheder - mg / dl eller mmol / l. Der er derfor to typer Accu Check Active-glukometre.

Det er umuligt at måle den måleenhed, som enheden bruger! Når du køber, skal du sørge for at købe en model med de værdier, du er vant til..

Før første brug

Før måleren tændes for første gang, skal måleren kontrolleres. For at gøre dette skal du på den slukkede enhed trykke samtidigt på S og M knapperne og holde dem nede i 2-3 sekunder. Når analysatoren er tændt, skal du sammenligne billedet på skærmen med det, der er angivet i brugervejledningen.

Kontrol af displayet

Før du bruger enheden for første gang, kan du ændre nogle parametre:

  • visningsformat for tid og dato
  • dato;
  • tid;
  • lydsignal.

Sådan opsættes enheden?

  1. Hold S nede i mere end 2 sekunder.
  2. Displayet viser opsætning. Parameteren, der ændres nu, blinker.
  3. Klik på M-knappen og skift den.
  4. Tryk på S for at gå til næste indstilling.
  5. Tryk på den, indtil totalerne vises. Kun i dette tilfælde vedvarer de.
  6. Derefter kan du slukke for apparatet ved at trykke på S- og M-knapperne samtidig.

For yderligere information, se instruktionerne

Accu Chek Performa Nano brugsvejledning

Denne smarte assistent gør det lettere for patienterne at holde styr på deres medicin. Inden for 5 sekunder modtager patienten et nøjagtigt resultat. Accu Chek Performa Nano er især velegnet til patienter i gruppe 1 og 2.

Han har en masse positive kvaliteter, der er opmærksomme værd..

Sådan synkroniseres måleren med pc

Denne enhed har en så vigtig funktion som evnen til at synkronisere med en computer. Takket være denne funktion kan du i fremtiden analysere detaljeret alle de opnåede resultater. Et specielt kabel er inkluderet til at synkronisere de to enheder. Det kan være en USB-ledning. Et stik sættes i stikket på måleren, det andet stik sættes i porten på pc'en.

Instruktioner til brug af glucometeret

Teststrimlen skal indsættes i enheden, for at enheden kan fungere. En numerisk kode vises først på skærmen og derefter et ikon, der repræsenterer en dråbe blod. Dette betyder, at patienten kan starte proceduren..

Punktering foretages med en speciel pen på langfingeren. Den dråbe blod, der vises, skal påføres spidsen af ​​den gule strimmel. Når teststrimlen har absorberet blod fuldstændigt, begynder måleren at undersøge det. Efter 5 sekunder vises analyseresultatet på displayet.

Hvad skal man gøre for at holde måleren i orden

Det er bydende nødvendigt, at Accu Chek Performa Nano leverer nøjagtige data. I dette tilfælde skal det kontrolleres..

Det udføres ved hjælp af en speciel løsning, der kan købes enten separat eller sammen med teststrimler. Opløsningen indeholder ren glukose, der tages som 100% af dataregneringshastigheden. Det er fra ham, at yderligere beregninger vil blive udført..

Måleren kontrolleres i følgende tilfælde:

  • efter brug af alle strimler dejen;
  • efter rengøring af enheden
  • hvis instrumentet giver klart forkerte resultater.

Mulige fejl og problemer med måleren

Der er ikke mange fejl, når du bruger en blodsukkermåler, men du skal kende dem, så der ikke er problemer.

Så enhver fejl vises på enhedens skærm:

  • E5 med solen. Enheden udsættes for sollys. Det er nødvendigt at træde tilbage i skyggen og gentage proceduren.
  • E5. Er udsat for et elektromagnetisk felt, så det er bedre at komme væk fra dette sted.
  • E1. Strip indsat forkert. Gentag dejen opladningsprocessen igen.
  • EEE. Måleren har en slags sammenbrud. Det skal medbringes i butikken med levering af et garantikort til det og en check.

Teststrimler, lancetter til Accu Chek Active

Alt tilbehør til måleren (strimler, lancetter) købes separat. Efter at have studeret instruktionerne vil du lære om reglerne for deres brug. Det sker således, at kodechippen, der er indtastet i enheden, ikke falder sammen med den kode, der er optaget på stripboksen.

I dette tilfælde kan blodprøvetagning ikke udføres, da testen vil være forkert. Du skal tage instrumenterne til apoteket og fortælle om de problemer, der er opstået.

Fejl

Alle hjemmeaflæsninger betragtes som korrekte, hvis de svinger inden for ± 20% af den mest nøjagtige laboratorietest. En sådan fejl i enheden er tilladt og påvirker ikke behandlingsproceduren..

Accu-Chek Active Specifikationer

Accu Chek Active er den mest populære blodsukkermåler. Det bruges til at måle koncentrationen af ​​glukose i perifert (kapillært) blod.

De vigtigste tekniske egenskaber ved analysatoren er vist i nedenstående tabel:

Skærm96 segment LCD
H * W * T9,78 x 4,68 x 1,91 cm
Vægt50 g
Timing5 sek
Blodvolumen1-2 pi
MålingsteknikFotometrisk
Rækkevidde0,6-33,3 mmol / l
Hukommelsesstørrelse500 værdier med dato og klokkeslæt (+ gennemsnittet for den sidste uge, måned og 3 måneder)
Batteri livMeasurements1000 målinger (ca. 1 år)
Hvilke batterier er der brug forCR2032 batteri - 1 stk.
Målepåmindelse+
Dataoverførsel til pc via mikro-USB+

Fejlmeddelelser

For eventuelle fejl eller funktionsfejl på måleren vises passende meddelelser på skærmen. Almindelige fejl under brug af analysatoren er vist i nedenstående tabel.

FejlGrundeneLøsninger
E-1
  • Teststrimmel indsat forkert eller ikke helt;
  • Forsøg på at indsætte en brugt teststrimmel
  • For tidlig påføring af blod til teststrimlen (før det tilsvarende signal vises på skærmen)
  • Forurening af målevinduet.
  • Følg instruktionerne, når du indsætter teststrimlen;
  • Brug en ny teststrimmel;
  • Rengør instrumentet.
E-2
  • Meget lav glukose;
  • Teststrimlen blev forskudt eller bøjet under påføring;
  • Brug ikke nok blod på strimlen;
  • Brug af den forkerte teststrimmel.
  • Hvis der er tegn på alvorlig hypoglykæmi - sørg for akut pleje;
  • Brug en ny, passende Accu-Check Active teststrimmel;
E-3Problemer med kodechip.Prøv at genstarte enheden, eller kontakt servicecentret
E-4Tilslutning af en kørende måler til en computerGentag ved at fjerne USB-kablet
E-5Enheden er under indflydelse af kraftig elektromagnetisk strålingMål et andet sted eller afbryd strålingskilden

Beskrivelse af Accu chek-aktivmodellen

Udviklerne af denne analysator prøvede og tog højde for de øjeblikke, der forårsagede kritik fra brugere af tidligere producerede glucometre. For eksempel har udviklere reduceret tiden til dataanalyse. Så Accu chek tager 5 sekunder at se resultatet af en mini-research på skærmen. Det er også praktisk for brugeren, at selve analysen praktisk talt ikke kræver tryk på knapper - automatiseringen bringes næsten perfekt.

Funktioner ved Accu chek-aktivet:

  • For at behandle dataene behøver enheden kun et minimum af blod, der tilføres indikatoren (1-2 pi);
  • Hvis du har tilført mindre blod end nødvendigt, udsender analysatoren en lydalarm, der informerer dig om gentagen dosering;
  • Analysatoren er udstyret med et stort display med flydende krystaller i 96 segmenter samt baggrundsbelysning, hvilket gør det muligt at udføre analyser selv på vejen om natten;
  • Den indbyggede hukommelse er stor, du kan gemme op til 500 tidligere resultater, de er sorteret efter dato og klokkeslæt, markeret;
  • Oplysninger fra måleren kan om nødvendigt overføres til en pc eller anden gadget, da måleren har en USB-port;
  • Der er også en mulighed for at integrere de gemte resultater - enheden viser gennemsnitsværdier i en uge, to uger, en måned og tre måneder;
  • Analysatoren slukker alene, fungerer i standbytilstand;
  • Du kan også selv ændre lydsignalet.

Mærkningen af ​​analysatoren fortjener en separat beskrivelse. Det er udstyret med følgende betegnelser: før et måltid - ikonet "æble", efter et måltid - et bidt æble, en påmindelse om undersøgelsen - et æble og en klokke, kontrolundersøgelse - en flaske og en vilkårlig - en stjerne (der kan du også indstille en bestemt værdi selv).

Accu-Chek blodsukkermålere

Accu-Chek Active

Verdens bedst sælgende model blandt Accu-Chek-enheder. Du kan måle dit blodsukkerniveau på 2 måder: med teststrimlen inden i og uden for måleren. I det andet tilfælde skal blodprøvestrimlen indsættes i måleren senest 20 sekunder..

Det er muligt visuelt at vurdere målingernes pålidelighed. Men den bedste måde at kontrollere nøjagtigheden på er med specielle kontrolløsninger..

  • Ingen kodning krævet. Du behøver ikke at indtaste teststrimledata for at bruge måleren, systemet konfigureres automatisk.
  • Måling på to måder. Du kan få resultatet i og uden for enheden.
  • Indstil dato og klokkeslæt. Systemet indstiller automatisk dato og klokkeslæt.
  • Funktionel. Tidligere målinger opbevares i 90 dage. Hvis en person er bange for at glemme at bruge måleren, er der en alarmfunktion.

En detaljeret oversigt over Accu-Chek Active glucometer kan findes her: https: //sdiabetom.ru/glyukometry/akku-chek-aktiv.html

Accu-Chek Performa

Den klassiske model, der bruges af de fleste diabetikere. Der kræves en lille dråbe blod til analysen, og de, der ønsker det, kan indstille påmindelser om målingerne.

  • Teststrimmelens udløbsdato er uafhængig af åbningsdatoen. Denne funktion hjælper dig med at huske, hvordan du skifter teststrimler, og sparer dig for unødvendige beregninger..
  • Hukommelse til 500 målinger. Med 2 målinger om dagen gemmer enheden resultater i 250 dage! Dataene hjælper lægen med at overvåge sygdommen. Enheden gemmer også gennemsnitlige måledata i 7, 14 og 90 dage.
  • Nøjagtighed. Overholdelse af ISO 15197: 2013, revideret af uafhængige eksperter.

Brugsanvisning:

En detaljeret oversigt over enheden på linket:

Accu-Chek Mobile

Det seneste glukometer - know-how inden for glukosemåling. Innovativ "fast & go" -teknologi muliggør analyse uden teststrimler.

  • Fotometrisk målemetode. For at udføre analysen er det nødvendigt at få blod med et enkelt tryk på tromlen, derefter åbne dækslet med sensoren og sætte den punkterede finger til det blinkende lys. Derefter bevæger båndet sig automatisk, og du vil se resultatet på displayet. Måling tager 5 sekunder!
  • Tromle og patroner. Fast & go-teknologi eliminerer behovet for at skifte lancetter og teststrimler efter hver test. Til analyse skal du købe en patron til 50 målinger og en tromle med 6 lancetter.
  • Funktionalitet. Blandt funktionerne i funktionaliteten: vækkeur, rapporter, evnen til at overføre resultater til en pc.
  • 3 i 1. Blodsukkermåler, testkassette og fingerprikker er indbygget i enheden - ingen grund til at købe noget ekstra!

Accu-Chek Performa Nano

Accu-Chek Performa-glukometer adskiller sig fra andre modeller i sine små dimensioner (43x69x20) og letvægt - 40 gram. Enheden giver et resultat inden for 5 sekunder, det er praktisk at have det med sig!

  • Kompakthed. Passer let i en lomme, håndtaske eller børns rygsæk.
  • Sort aktiveringschip. Installeret en gang - ved opstart. Der er ikke behov for at ændre sig i fremtiden.
  • Hukommelse til 500 målinger. Gennemsnitlige værdier i en bestemt periode giver brugeren og lægen mulighed for at overvåge og justere behandlingsprocessen.
  • Automatisk nedlukning. Enheden slukker for sig selv 2 minutter efter analysen.

Accu-Chek Go

En af de første Akku-Chek modeller ophørte. Enheden er kendetegnet ved evnen til at trække blod ikke kun fra fingeren, men også fra andre dele af kroppen: skulder, underarm. Enheden er ringere end de andre i Accu-Chek-linjen - en lille hukommelse (300 målinger), intet vækkeur, intet gennemsnitligt blodtal over en periode, manglende evne til at overføre resultaterne til en computer.

Blodsukkermåler Accu-chek Aktiv

Jeg besluttede for nylig at købe en blodsukkermåler til daglig måling af blodsukker. For seks måneder siden fortalte lægen mig, at jeg med jævne mellemrum har forhøjet blodsukker og anbefalede at måle mit sukker mindst en gang hver anden dag.
Jeg tænkte i lang tid, hvilken der skulle vælge et glukometer og slog mig ned på et Accu-Chek aktivt glukometer. Dette glukometer blev solgt med rabat på apoteket, prisen på det tidspunkt var 990 rubler, den indeholdt 20 teststrimler, en pen til at stikke en finger og lancetter. Enheden leveres også med et ekstra hukommelseskort, der er installeret på bagsiden af ​​måleren under dækslet. Dette hukommelseskort registrerer alle indikatorer for den periode, hvor du måler sukkerindholdet. Accu-chek aktiv har en meget klar menu, efter at den er tændt, lyser en tegning med en dråbe. Dette billede betyder, at du skal indsætte en teststrimmel i måleren og påføre en lille dråbe blod.

For dem, der ikke selv kan tage blod fra en finger, har producenten fastgjort et sæt fingerprikker til sættet, håndtaget har 3 niveauer til at justere nålens længde, punkteringen udføres ved hjælp af 1 tryk på håndtaget. Lancetter er specielle strimler med en forseglet nål i enden, som indsættes i håndtaget. Da jeg kun modtog 20 teststrimler i gave, måtte jeg efter et stykke tid købe yderligere strimler. Jeg var meget ked af, at strimlerne simpelthen er urealistiske dyre, for 50 teststrimler skal du betale omkring 1.500 rubler. Selvom der er modeller af glucometre, der er meget dyrere, er deres strimler meget billigere. Jeg så en enhed til salg, hvis strimler kun kostede 500 rubler til 50 stykker. Når jeg købte et ACC-Chek-aktiv, troede jeg af en eller anden grund ikke, at jeg kun sparer på glukometeret, men jeg ville ikke være i stand til at spare på strimler. Måleren leveres med en garanti, hvis jeg ikke tager fejl, er den levetid. Også inkluderet i apparatets sæt er en praktisk sag med elastikbånd.

Sagen rummer let en krukke teststrimler, en pen til at stikke en finger, selve måleren, og der er også en speciel lomme til opbevaring af lancetter. Jeg mener, at en blodsukkermåler skal være i enhver persons familie, da den kommer til nytte før eller senere. Især i en ældre alder. Ofte påvirker type 2-diabetes mennesker over 50 år, ekstra pund bidrager også til udviklingen af ​​denne sygdom. En sund kvinde kan få diabetes under graviditeten.

- meget let at bruge

- lancetter og teststrimler fulgte med måleren

- enheden leveres med livstidsgaranti

- den medfølgende pen gør det let at trække blod fra din finger

- hukommelseskort, gemmer alle dine målinger

- betræk inkluderet til behagelig transport

- teststrimler til et aktivt glucometer akk-chek er meget dyre

Hjælp mig med at vælge et glukometer!

Brug for rådgivning fra folk, der forstår dette problem.
Mor har diabetes, har brug for periodisk blodsukkerkontrol.
Hun vil købe en blodsukkermåler, men hun kan ikke vælge en model..
Jeg forsøgte at hjælpe hende, ledte efter information på Internettet, men der er en masse modeller med helt modstridende anmeldelser. Nogen roser "Akku Chek", nogen "Van Touch" (så vidt jeg forstår, er disse de mest købte).
Jeg vil gerne høre udtalelsen fra dem, der allerede bruger en hvilken som helst model eller arbejder inden for medicinsk teknologi. Noget ikke for billigt, men ikke uoverkommeligt dyrt (jeg vil ikke spare penge på min mors helbred, jeg vil købe et glukometer til hende som en gave)

Ingen duplikater fundet

Jeg vil tilføje. min kone har diabetes. fra starten dampet med aku-checks. så købte de selv en check af en anden model, men de stoppede med at importere strimler af den type til hospitalet.

kiggede på internettet - fundet en god mulighed Satellit. den første model bestemte sukkerniveauet på 20 sekunder, men strimlerne var billige, og der var ingen speciel chip, hvilket også var behageligt.

Derefter så vi en annonce for Satellite Express, den kom med 3 pakker strimler til 600 rubler - de tog det og fortryder ikke det - en praktisk håndtaske, en scarifier og en test på 6 sekunder som. generelt bor vi hos ham. og på hospitalet er der strimler på dem, og det er ikke dyrt at købe det selv. se

Også med alle hænder til Satellite Express. En pakke strimler koster i gennemsnit i Skt. Petersborg 400 rubler i modsætning til den samme Akku Chek, hvor prislappen er 2 gange højere :(

Og kvaliteten af ​​selve fejlen er ikke værre.

tag satellitten, der er altid striber til den nu

ZY men generelt, stamp til endokrinologen, de giver anvisninger om at få et glukometer, og så skriver de også recepter på strimler og til insulin, begge typer

Jeg har Accu Chek Performa, jeg har ingen problemer med det)

Jeg har allerede brugt det i 3-4 år, det virker, jeg tror, ​​jeg har aldrig skiftet batteri. Ifølge mine personlige følelser undervurderer indikatorerne lidt (ca. 10%), det ser det ud til mig. Hvorfor? Og at dømme efter analyserne i klinikken. Jeg målte det specifikt selv, før jeg donerede blod der. Men blodet er også anderledes (venøst ​​og fra fingeren), sandsynligvis er det normalt, at der er uoverensstemmelser.

Men blodet er også anderledes (venøst ​​og fra fingeren), sandsynligvis er det normalt, at der er uoverensstemmelser.

Koncentrationen er højere i venen. Du skal sammenligne med blod fra en kilde.

Jeg har et enkelt tryk ultra let, og den allerførste model er stadig uden farveindstillinger. Det har fungeret i 10 år, jeg udskifter bare batterierne. Blev helt smurt med neglelak. Jeg kan godt lide skærmen, den er god, men uden baggrundsbelysning, og tallene er ikke de størst mulige. Indikatorer vises på plasma, lyver ikke. I sættet er der en væske til kontrol, efter 7 års brug og uden kalibrering er indikatorerne stadig nøjagtige. Strimler i en praktisk æske med 25 stykker i en babayechka.

Sættet indeholder en piercing enhed, men det gør ondt, batteriet har et softclick, det er meget bedre, du kan købe det separat.

Nå, i min klinik har det aldrig været et problem at få mig sådanne strimler. Her.

Mange tak til alle for rådgivningen. Jeg bestilte "Satellite Express", jeg tror, ​​at min mor bliver glad.

Jeg råder dig til at tage importerede, da spredningen i aflæsningerne af det glykæmiske niveau og hastigheden for at opnå resultatet er meget bedre end russiske kolleger.

Akku-checks og Van Thaci er omtrent de samme, med min mor ændrer vi konstant afhængigt af, hvilke strimler der bliver bragt til det sociale. apotek. Jeg har allerede en acucheku (performance nano) i 7 år, alt er ok. Jeg elsker ham mest, selvom der ikke har været nogen striber til ham i lang tid. Og der er ikke behov for at påføre blod på strimlen, bare tag det op, og det "trækkes ind". Det gik kun galt med Kontur, jeg tjekkede det specifikt i en måned, han viser lige så meget som de andre, så overvurderer han med en (hvilket er meget oftere), diabetecentret sagde, at de kunne kontrollere, men sandsynligvis alt vises korrekt, fordi en fejl på op til 15 procent synes at være acceptabel.

Jeg har ikke prøvet satellitten, men det ser også ud til at fordreje i en eller anden retning, selvom jeg kan forvirre.

Jeg tog 2 stykker Accu Chek Performa Nano til mig selv og min mor. Ifølge resultaterne lyver de ikke, blodprøvetagningen er lille, ganske praktisk at bruge. Hvis der er tvivl om rigtigheden af ​​resultaterne, er der en særlig kontrolløsning til kontrol af disse målere og strimler for dem. Jeg tjekkede på begge glukometre, aflæsningerne er identiske. Det eneste minus er, at strimlerne er relativt dyre (ca. 800 rubler til 50 stykker), og ved udgangen af ​​holdbarheden har du ikke tid til at bruge alt, fordi vi ikke er diabetikere og ikke bruger det hver dag. Men hvis du tager for to, ligesom os, så kommer normerne ud både med hensyn til tid og pris..

Der er ikke-invasive. Det er ikke dyrt og mere behageligt - der er ingen nåle. Men du skal bestille på ebay.

Blodsukkermåler, behov for rådgivning

Temaindstillinger
  • Abonner på denne tråd...
  • Søg efter emne

    Blodsukkermåler, behov for rådgivning

    Min far havde brug for et glukometer, sortimentet på apoteker - jeg ved ikke hvad jeg skal vælge.
    Jeg venter på rådgivning, meninger og anbefalinger.

    Og hvilken slags "sortiment" udover AccuChek?
    Jeg har det derhjemme. Afskrevet "for øl" i ikke-logbog, men fungerer fejlfrit.

    Satellit af vores produktion:
    - stor dråbe blod, måletid længere end akcuk, johnson
    + forbrugsvarer er 2 gange billigere (strimler)
    Akku chek stor glucometer men strimler er ikke billige
    Johnson er også god, men akk er bedre

    Vitaly, hej! Min far bruger AccuChek uden spørgsmål.

    kræves i forbindelse med hvad? For enkel forebyggende kontrol af sukker derhjemme vil en satellit være tilstrækkelig (om blod- og stenhæmning, nogle mennesker nævner også nøjagtighed i forbindelse med disse enheder. Men hvis kontrol bare er forebyggende, vil nøjagtighed + -0,2 ikke spille en rolle). Og hvis du har brug for hurtigt, kompakt, nøjagtigt og pålideligt, bruger de hovedsageligt akustik og one-touch-enheder. Læger rådgiver dem også primært. Men denne forretning er sandsynligvis en markedsføringsvirksomhed. Hvis der er en mulighed, er det selvfølgelig bedre at bruge et batteri. Færre overraskelser.

    Far har højt sukkerindhold, ikke særlig "motorisk" og alder.
    terapeuten sagde, at han købte et glukometer og overvågede sukkerniveauet.
    Internettet giver en sådan liste
    http://betarcompany.ru/katalog/diabe. y / glyukometri /
    efter min mening er der mange af dem, og hvordan de adskiller sig bortset fra prisen, er det endnu ikke klart for mig.
    og for dem er nogle andre teststrimler nødvendige. og de er sandsynligvis ikke universelle.
    Generelt, hvad der ville måle og strimler er ikke til en off-skala pris og til salg, så de var, ja, noget lignende.
    og uden disse strimler er der glucometre ??

    Satellitten er ikke nødvendig, der er en meget stor fejl, og læger anbefaler ikke den, stoler ikke på dens vidnesbyrd. på det kun 1 plus - billige teststrimler. Det er bedst at købe et nano-batteri, men det er til dem, der har brug for det hele tiden, og indtil videre for at forhindre et simpelt batteri, købe det eller en Vann Touch. I dit tilfælde skal du vælge i henhold til teststrimlerne, til deres pris er glucometrene næsten alle de samme, og strimlerne til hver har deres egne og er meget forskellige i pris.
    Generelt, hvis farens sukker er forhøjet, og endokrinologer har taget ham til konto, skal glucometeret udstedes gratis på recept.

    Som jeg forstår det, rådgav terapeuten lige her (de anbefaler det ofte, og de gør det rigtige).
    Der er ingen glukometre uden strimler (de er "kakbe" et eller andet sted. Ligesom. På Internettet. Eller i Japan. Ingen af ​​vores har set sandheden).
    Teststrimler er i det væsentlige følsomme elementer - de har et sted, der er specielt forbeholdt en dråbe blod. De er ikke sindssyge. Hver enhed har sin egen. Et glukometer med en strimmel indsat i det (og efter at have fået blod på det) bliver en fuldgyldig sensor - det afgiver blodsukkeret. Hvis du sendes til endokrinologi, så ja - bede om et glukometer. en gang om måneden bliver strimlerne måske uddelt (jeg ved ikke hvordan det er med dette i Skt. Petersborg).

    Senest redigeret af Pav_ch; 16/03/2011 kl. 13:47.

    de udleverer strimler, men med en specifik diagnose allerede til dem, der er registreret hos endokrinologer. Og så for at forebygge skal du vælge et glukometer - til prisen på strimler, men ikke en satellit

    Faderen bor i Leningrad-regionen, der er, efter recept, kun fysisk løsning givet ud gratis.
    Jeg synes ikke at være registreret hos en endokrinolog.
    i alt

    Korrekt. Accuchek-aktiv er en ganske normal mulighed.

    Senest redigeret af Pav_ch; 16/03/2011 kl.15.30.

    korrekt. af L.O. Jeg vil ikke sige noget.

    Og udover striberne er der nogle andre stele-lancetter, de skal også købes. ?
    I tyrnet gravede akuchek aktiv i 1500 r.
    og strimler til det 50 stk - 880r,
    stadig en slags blodsukkermåler iponsky omrom optimal omega til 1500 og hylder til den til de samme 880 r 50 stk.

    den optimale omega er stejl, det skal straks være for blodsukker og acetone. Jeg tror, ​​min far ikke har brug for det endnu. strimler med akuchek-aktiv i Ozerki-apoteket soja 600 med noget rubler, jeg kan ikke huske nøjagtigt 880 meget dyre. lancetter til fingerpunktering. der skal være 5 stykker i måleren, tjek det ud nu, det ændres sjældent, når det sløves.

    Jeg glemte, angiv der, at punkteringshåndtaget er inkluderet

    der er en pen i aktivet. Du har ikke brug for omron. Bliv kun forvirret der.

    Jeg forstod tak, jeg har bare et omron-tonometer, det ser ud til, at TTT har arbejdet i mange år, automatisk.

    anser det ikke for uhøfligt, men emnet nifga er ikke for et autoforum, virkelig vil ingen fortælle dig det på profilen? eller tilmeld dig skrot, hvis spørgsmålet er vigtigt?

    Misha, alle i din have.

    Accuchek-aktiv bruges af min mor, en erfaren diabetiker. Glem de "striber skal give ud", men de burde ikke. Det vil sige, vi er registreret hos en endokrinolog, recepter er udskrevet strengt efter planen, der er ingen problemer med dette. Men at få noget i henhold til disse opskrifter er næsten umuligt. Af 3-4 recepter i det apotek, som vi er knyttet til, er der normalt 1-2 lægemidler, og der vil ikke være nogen strimler med en 95% sandsynlighed. Naturligvis kan du ringe til den samlede helpdesk, finde ud af, hvor de er, så få en henvisning til det apotek fra departementet for sundhedsministeriet i distriktet, find tid til at komme derhen, stå i en frygtelig kø af diabetikere fra hele byen og (hvis du er heldig) få de ønskede kasser. Det skal huskes, at opskriften er gyldig i en måned. Mest af alt ligner det et eventyr. Jeg køber dumt, når jeg er på 880 rubler. uanset hvor det er, når for 650 rubler i Ozerki-apoteket

    anser det ikke for uhøfligt, men emnet nifga er ikke for et autoforum, virkelig vil ingen fortælle dig det på profilen? eller tilmeld dig skrot, hvis spørgsmålet er vigtigt?

    Misha, alle i din have.

    Hvad handler det om? Hvis dine medlemmer af forummet kan hjælpe tilstrækkeligt - hvorfor så ikke stille et spørgsmål?
    Emner om en fiskeforretning og et militært ID, ebey, hockey, zenith også nifiga ikke om emnet for autoforum. Skt. Petersborg-forum er et regionalt samfund af mennesker, der er forenet med et autotema, og ikke udelukkende ofte stillede spørgsmål om dette emne, yoprst. Dette emne ville se mærkeligt ud i GT-forummet. men ikke her.
    Eller er der noget galt med mit verdensbillede??

    Senest redigeret af Pav_ch; 03/19/2011 kl. 13:46.

  • Læs Mere Om Årsagerne Til Diabetes