Log ind OK

Healer beetle: behandling, instruktioner, anmeldelser, kontraindikationer.
___________________________

Lad os snakke i dag om, hvorfor mange patienter med alvorlige og uhelbredelige sygdomme bruger en sådan behandlingsmetode som at sluge levende biller kaldet healerbaglen (mørkebille), overvej instruktionerne til deres anvendelse og behandling, kontraindikationer, og hvilket aktivt stof i billen har en så gavnlig effekt på patientens krop.

Og derefter vil jeg fortælle dig, hvordan du kan erstatte at sluge en levende bille, og resultatet bliver ikke værre.

At vide. at jeg beskæftiger mig med at forbedre kroppen med naturlige produkter af vegetabilsk og animalsk oprindelse, blev jeg spurgt, hvordan jeg har det med behandlingen af ​​insekter, specifikt - sådanne insekter som medicinmanden eller den mørke bille. Da jeg ikke var fortrolig med brugen af ​​biller til medicinske formål, endsige levende biller, besluttede jeg at undersøge dette spørgsmål. Jeg præsenterer resultatet af undersøgelsen og mit synspunkt i denne artikel. Nej, tro ikke - jeg slugte ikke biller...

Healerbille eller mørkbille: dens virkning på kroppen, doseringsregimer, anmeldelser
Der er masser af oplysninger om den mørke bille, også kaldet Palembus bille, alias argentinsk bille. Jeg valgte den mest interessante og lidt uhyggelige - du skal spise levende biller! Afhængigt af sygdomsstadiet er der forskellige ordninger for antallet af taget biller. De vil blive diskuteret nedenfor. Og nu vil jeg bringe en lille beskrivelse af selve billen, dens historie.

En sensationel erklæring om muligheden for at helbrede kræft blev først fremsat af en bosiddende i Argentina, en landmand Arnoldo Rosler, der havde hudkræft, modtog en pakke med Gorgoho biller (den samme mørke bille) fra Paraguay, tog dem ind i henhold til visse instruktioner, og hans sygdom gik forbi. Han talte om sin helbredelse i et tv-show, og siden da har der været et boom i at spise insekter...

Disse biller blev også studeret ved University of Pharmacy and Biotechnology i Heidelberg (Tyskland).

Hvordan ser en mørk bille ud.

Dette er et meget lille insekt - parametrene for en voksen lægebagle: 5 mm lang og 1,5 mm bred. Seksuelt moden bille af sort farve. Det er ham, der er egnet til at synke. Brune individer er stadig for unge, og der er ingen mening i at bruge dem. Det tager 6-7 uger at få en voksen læge fra et æg.

Den medicinske bille (Ulomoides dermestoides) forveksles ofte med en lignende type melorm - melbaglen, melormen (Tenebrio molitor), larven og billen selv er dobbelt så stor som den beskrevne biller. Mange mennesker har mødt melbaglen mere end én gang - den flyver let ind i lejligheden ind i lyset og er et skadedyr af mel.

Overvej udseendet af en healerbille, han er en healerbille, en healerbille - det er navnene på en repræsentant for den samme slags mørkebille.

Healer beetle anmeldelser af dem, der kom sig

Allerede mange mennesker har prøvet sig selv på behandlingen med helbredende biller. Naturligvis er patienters personlige erklæringer ikke officielle medicinske statistikker, men de giver en idé om folks meninger om denne behandlingsmetode..

Hvad folk siger om medicin billemedicin

At dømme efter anmeldelserne, og de er ret forskellige, kan vi sige følgende. Så for mange mennesker er brugen af ​​dette ukonventionelle middel det sidste håb om at helbrede en alvorlig sygdom, som traditionel medicin nægter..

Behandling med helbredere kan og bør udføres sammen med det traditionelle indtag af medicin ordineret af en læge. Du kan ikke opgive medicin helt.

Behandling med helbredere skal udføres i henhold til det beskrevne skema, det vil sige på tom mave med kefir eller yoghurt, der har forberedt maven på forhånd ved at drikke et halvt glas varmt vand.

I perioden med at tage biller skal patienter stoppe helt alkohol og ryge. Den biologisk aktive virkning af healerbaglerne neutraliseres af den skade, som den leverdestruerende virkning af alkohol skader kroppen.

Anmeldelser af biller fra den personlige erfaring fra dem, der har brugt behandling med dem

Ifølge patienter havde mange, der først besluttede at blive behandlet med helbredere, noget som en modvilje mod sværmende insekter. Imidlertid var muligheden for at helbrede den svækkende sygdom opmuntrende, og folk følte en forbedring i deres tilstand. Det skal dog siges, at få spores forbedringen ved hjælp af funktionelle diagnostiske metoder..

Folk troede, at hvis de begyndte at føle sig bedre, hvorfor så gå på hospitalet igen.

Et andet punkt, der ofte lyder i anmeldelser, vedrører antallet af fejl, der er taget. Som folk siger, hvis de først holdt en klar oversigt over billerne og tog op til 10 af dem, så senere, når det kom til dusinvis, tog de dem med øjet.

I deres billehealer-anmeldelser deler patienter også deres meninger om betingelserne for erhvervelse, reproduktion og opbevaring af insekter. Først er det bedre at købe disse medicinske biller, men det er nødvendigt, at de dyrkes under laboratorieforhold, hvor sterilitetsregimen overholdes. Senere kan du selv opdrætte bugs og overholde alle forhold. Disse skabninger dyrkes og opdrættes for sig selv.

Vi må ærligt indrømme, at der blandt patienternes anmeldelser var skeptiske og endda ekstremt negative, der beskyldte healere af billesælgere for en simpel "skilsmisse" af mennesker for penge. Livsskeptikere eller dem, der ikke følte den helbredende effekt, talte direkte om denne nu populære behandlingsmetode..

Jeg kan dele biller gratis i Almaty og Almaty-regionen. Jeg accepterer det selv. Det er for tidligt at bedømme resultaterne. Jeg føler mig normal efter operation og stråling.

De siger, at disse biller reproducerer meget hurtigt! Og det, først vises en orm, og derefter bliver ormen til en bille! Det er sandt?

Nina Vasilievna, hej, kan jeg få dit nummer, tak

Nina Vasilievna, God eftermiddag! Kan du dele biller i Almaty?

Kan en bille behandle et barn 4 år gammelt for forstoppelse?

Jeg kan dele biller gratis i Almaty 87772947389 - Svetlana

Med forstoppelse er du nødt til at skifte mad. Menneskelig ernæring skal være human, specifik. Fjern mel og tilsæt så meget fiber som muligt i form af urter, rå grøntsager, frugt og glem forstoppelse.

God eftermiddag! Kan maven bruges, hvis maven fjernes fuldstændigt fra antologien? Behøver du virkelig vide det.

Jeg kan dele bugs gratis, Syzran, Samara-regionen. 89277750676

Jeg vil give healerbiller i Taraz. Tlf. 87789190528.

Hvem har brug for fejl, bedes du kontakte 87078282234.

Jeg vil dele medicinbillerne for en symbolsk belønning. Tatiana, Stavropol Territory, by Georgievsk 8 (918) 777-82-73

del bugs, Tomsk 89039533120

Fortæl mig, om det er muligt at drikke biller, for eksempel efter at have spist eller inden du går i seng, hvis ja, efter hvilken tid. Lige før jeg spiser, drikker jeg alkoholholdige tinkturer (hemlock, veselka osv.).

Jeg kan dele biller i Almaty.
Tlf. 8775 149 39 85

Jeg vil dele medicinbillerne. Moskva, metro Perovo eller metro Kantemirovskaya. Tlf. 8-926-555-69-22.

Godnat!
Fortæl mig ved hjælp af biller, at du kan helbrede gigt i 20 år

Jeg kan dele biller. Tasjkent 998977182410

Dette er endnu en grøn kaffe! Folk, kom til fornuft! Hvis du opretter en side med anmeldelser, begynder tostrenget nu at købe. Bliv ikke vild med at spise biller!

Jeg har allerede brugt biller i 4 år, kurset er som forventet - 70 dage, derefter nedtællingen. Et halvt års kursus og et halvt års pause, mens den næste batch vil yngle. Mine børn har et kursus på 30 dage og tilbage. De skader ikke kroppen på nogen måde, børn er meget gode til immunitet, når de er i karantæne i skolen, bliver de ikke syge. Jeg har pancreatitis, efter billeterapi har jeg været uden piller i lang tid.

Jeg giver det væk i gode hænder (de har opdrættet meget, de blev virkelig mere end nødvendigt).

Anmeldelser om stoffet "Witch Doctor"

Jeg havde symptomer på sygdommen manifesteret i 2015, halsbrand dukkede op, men jeg forrådte ikke betydningen af ​​dette, man ved aldrig. Men det blev kun værre. Efter et halvt år ordinerede terapeuten behandling af gastritis som svar på mine klager. Men i august 2016 begyndte alvorlige smerteudbrud og begyndte hurtigt at miste styrke. Antiulcus-behandlingen hjalp ikke, hun begyndte at tabe styrke og vægt. I december 2016 mistede jeg evnen til at spise, maden stod lige op med en pæl. FGDS blev udnævnt.

02.2016 efter FGDS i klinikken er jeg diagnosticeret med CR mave. Og så begyndte det.. I marts 2016 blev jeg opereret, fjernede maven med lymfeknuder, galdeblære, milt, omentum. Tung postoperativ periode. Derefter kemoterapi i 3 hele kurser med komplikationer efter operationen - bilateral lungebetændelse begyndte.

Hver tredje måned, CT, MR, tumor markører. Sygdommen er trukket lidt tilbage. Men eftergivelsesperioden varede ikke længe, ​​og i januar 2018 startede alt igen. Igen og igen CT, MR, koloskopi, EGD, blodprøver. I maj 2018, ved en koloskopi, findes der et fokus i tarmen; på grund af adhæsioner kan lægen ikke passere hele tarmen. Den førende læge diagnosticerer betændelsen i bukhinden. Alle kirurger nægter at operere mig på grund af de store risici for skade, jeg smelter foran vores øjne, og som et resultat afslører de efter en barium-røntgen akut tyndtarmsobstruktion - en stor tumor i bughulen.

Jeg indså, at så snart ville de helbrede mig ihjel, og jeg var nødt til selv at lede efter noget for at overleve. Hun gennemførte 4 kurser under mDCF-ordningen og tog allerede uafhængigt heksedoktoren i pauserne. En langsom forbedring af den generelle tilstand begyndte, som varede indtil 2019. Siden da er tilstanden ikke forbedret, men den er heller ikke forværret. Dette er et meget vigtigt resultat for mig. Men vigtigst af alt dukkede både Vera og Nadezhda op, at jeg stadig kan klare det!

Min diagnose: trin 3 prostatakræft. Diagnostiseret i 2015. Ud over standardterapi blev der anvendt lægemidler: Reparant Witch Doctor ZHR (indeni), 30 ml. på en dag. og Regenezis 120+ gel eksternt (perineale område) 3 gange om dagen.

Fra 2016 til i dag har jeg været i stabil remission.

Naturligvis fortsætter jeg med at tage 15 ml reparant. en dag - Jeg vil ikke engang forestille mig, at sygdommen vender tilbage.

Resultaterne af min undersøgelse før og efter behandlingen: effekten er meget god. Gud hjælper dig i dine anliggender!

Jeg vil udtrykke min dybe taknemmelighed for din hjælp! Jeg fik kræft. Diagnosen blev stillet den 01/07/2017: tre gange negativ brystkræft T2N0M0. Det viste sig, at dette er en ekstremt aggressiv form for tumor med et meget højt niveau af metastase og lav overlevelsesrate sammenlignet med andre typer brystkræft. Gennemgik operation, bestrålede og gennemgik det første kemoterapiforløb. Efter 6 måneder - metastaser i mediastinumets lymfeknuder (faktisk er det trin 4). 2. kemoterapiforløb bestod uden effekt, og det er meget vanskeligt for helbredet.

Umiddelbart efter afslutningen begyndte metastaser at stige. De tilbød 3. kursus. Jeg nægtede blankt. På råd fra sine venner i ulykke begyndte hun at tage Znahar reparant. I den periode tog jeg 30 milliliter om dagen. Resultat: ifølge CT-data efter 6 måneder faldt metastaser med 2 gange, ingen nye blev påvist. Yderligere kontrol blev udført ved anvendelse af CA 15-3 tumormarkør og ultralyd. Den sidste CT-scanning blev udført i december 2019. Ingen vækst af metastaser.

Alt er normalt, sundhed og fysisk form er god, jeg er tilfreds. Selv ser bedre ud.

Jeg besluttede at dele min historie og oplevelse.
Jeg lærte diagnosen i midten af ​​2015. Diagnosen blev stillet, og trepanobiopsy blev udført ved N.N. Petrova.

Først blev nogle CI'er tilbudt, derefter andre.. og terapien trak videre. Næsten 3 måneder er gået efter trepanobiopsyen, behandlingen er ikke startet (. Fundet en anden klinik. konstant skræmmende tanker, intet ønske om at leve videre, ingen forhåbninger, skræmmende og dyster i min sjæl.. Men så takket være det faktum, at jeg begyndte at tage dit lægemiddel, indså jeg, at kemoterapi er TRIN til min bedring. Hvert kursus er som et andet trin op, at Jeg så Reparant 4-6 gange om dagen mellem kemikalier, flere måneder. Kun takket være dette holdt jeg min styrke. Jeg gennemgik ALLE kemoterapikurser. Der var 12 af dem! Så var der en seriøs operation. Derefter strålebehandling fuldt ud. stoppede med at tage heksedoktoren. Jeg overlevede! Jeg gennemgik denne behandling. Derfor, ved og tro, vil du have nok styrke til at gennemgå det. Jeg har passeret denne meget vanskelige og lange vej. Diagnose, kemoterapi, benægtelse, frygt, frygtelig de pres, store og små fejl, tro og håb... Men under behandlingen rejste jeg mig og var i stand til at gennemgå det til slutningen. Jeg er sikker på at du også kan! Jeg er meget taknemmelig for kemoterapeut, kirurg og FORBEREDELSE! Jeg er taknemlig over for Gud for at hjælpe mig med at finde dig. JEG LEVER. Jeg ser mine børn vokse.

Sønnen blev gift om foråret. Tro, og du vil overvinde både frygt og sygdom.
Gud hjælper dig og en stor bue for dig for dit arbejde!

Jeg er 36 år gammel. Den 25. februar 2017 blev hun diagnosticeret med fase 2 adenocarcinom i højre æggestok. I vores kvindelige linje er dette arveligt. Selvfølgelig var jeg meget bange og hver 6. måned. testet for onkologi. Vi besluttede at føde. Alle graviditeter blev nøje overvåget, men de så ingen tumor på æggestokken. Før udskrivelse kontrollerede de igen, og her er det en tumor! Sendt til en kontrast-CT-scanning og en blodprøve for tumormarkører. Tomografi viste en tumor på 5x8x11 cm, som var tæt sammenflettet med cecum, og metastase begyndte. Det er rædsel at finde ud af det.

Jeg besluttede at kæmpe med al min styrke. Jeg blev opereret, min højre æggestok og slange blev fjernet. Resultaterne af histologi bekræftede igen den ondartede tumor, jeg var meget glad for, at der ikke var nogen metastase, alt var rent. Baseret på resultaterne blev fase 2 sat. Sendt til kemoterapi. Den første kemoterapi bedøvede mig. Frygtelig tilstand, ikke at beskrive. Under den tredje kemoterapi rådede en værelseskammerat mig til at tage dit stof, rådede, hvem jeg skulle kontakte og bestille det. Faktisk var hun i en meget god stand, og hun lavede kemi, klart bare for at forhindre og konsolidere remission. Hvis jeg næsten ikke levede efter de to første kemi, følte jeg praktisk talt ikke den næste kemi. Der var i alt 9 kemikalier. Nu tager jeg stoffet hele tiden, jeg vil virkelig ikke have et tilbagefald af sygdommen. For seks måneder siden begyndte jeg at tage et andet B14-lægemiddel til dig, jeg følte meget godt, hvordan det fungerer. Ifølge lægernes undersøgelser er intet alarmerende indtil videre, og det er meget behageligt. Tak, jeg lever i håb!

Min gennemgang af stoffet: I 2017 blev jeg diagnosticeret med osteoporose. Der siges lidt om denne sygdom, og jeg havde heller ingen anelse om den, før jeg brød min kraveben og ribben under et fald. Det viste sig, at der er flere flere mikrobrud, og her er det - diagnosen. Ekstremt lav knoglemineralitet og udvaskning af calcium. Knoglerne blev meget skrøbelige, hun begyndte at bevæge sig meget forsigtigt for ikke at forårsage brud med en akavet bevægelse. Jeg er frygtelig bange for en hoftebrud - det viste sig, at der er mange sådanne kvinder i min alder, og min overgangsalder påvirkede også i høj grad den hurtige udvikling af sygdommen. Det viste sig, at flere kvinder dør af konsekvenserne af en hoftebrud end af kræft i æggestokkene, livmoderhalsen og livmoderen kombineret!

Behandlingen hjalp praktisk talt ikke. En sådan eksistens er bestemt deprimerende.

Jeg var meget heldig at finde ud af om dig og besluttede at prøve. I juli 2018 bestilte vi et lægemiddel fra dig, og jeg begyndte at tage det to gange om dagen..

To måneder senere besluttede jeg at stoppe, for jeg havde absolut intet, ingen effekt. Men efter at have besøgt en reumatolog og hans overraskelse indså jeg, at jeg havde en effekt. Progression stoppede ikke kun, men også knogletætheden begyndte at stige! I halvandet år lykkedes det mig at overvinde denne sygdom! Min måde: Jeg anvender medicinen hver dag, 1-2 gange. Jeg prøver ikke at gå glip af en eneste dag. Den generelle sundhedstilstand er blevet lige stor. Jeg fik en masse styrke og energi, jeg går meget, og i år besluttede min mand og jeg bestemt at stå op på ski. Tak, succes i din virksomhed.!

Hej. Jeg lærte om min diagnose af rektalt adenocarcinom T3M0 i midten af ​​sidste år. Jeg vidste ikke, hvordan jeg skulle fortælle min familie om det. Min datter er 7 år gammel, og min kone er gravid med sit andet barn. Men af ​​en eller anden grund troede jeg, at der syntes en slags tillid, som vi ville bryde igennem. Læger rådes til at foretage kemoterapi og strålebehandling inden operationen. Jeg modtog strålebehandling i næsten en måned og tog capecitabin hver dag. Intet i starten. Derefter begyndte træthed, utilpashed og diarré. Op til staten, da han overhovedet blev syg. Hvis din medicin ikke blev rådgivet til mig, og jeg ikke begyndte at drikke den, så ville alt i dag være meget, meget værre. Jeg er overbevist om dette, fordi jeg ved, hvad kemi og strålebehandling er. Som et resultat er min tumor stærkt reduceret (fra 30 mm til 5 mm.) Derefter var der to operationer for at fjerne tarmen og knudepunkterne gled let igennem dem. Eftergivelse. Jeg accepterer heksedoktoren, jeg ønsker ikke den tilstand mere. Sundhedstilstanden er god. Jeg er sikker på, at jeg vil leve!

Og en ting til: mennesker, hold dig ikke for dig selv, fortæl og hjælp andre! Jeg kender personligt adskillige personer i remission, som blev stærkt hjulpet af dit stof. Men det er på en eller anden måde vanskeligt for dem at fortælle om det. Eller måske dovenskab. Eller måske er de bange for at jinx noget. Og det er forkert, det synes jeg. Tak for høringen og personligt til Nikolai Sergeevich for hans tålmodighed!

I slutningen af ​​2016 blev jeg ifølge resultaterne af histologi diagnosticeret med prostatakræft. Trin 3 (ifølge Glisson), formel T3NxM1. Han fik ordineret bicalutamid, fik en injektion og blev sendt til osteoskintigrafi. De første metastaser er forsvundet.

Jeg ville ikke vente på effekten af ​​behandlingen, som ikke varer længe. Besluttede ikke at sidde stille og aktivt søge alternative behandlinger.

Der tilbydes mange midler til at købe - penge til sundhed er ikke en skam, men vil der være nogen mening? Han begyndte at udrydde ærlige "folkemusik" uforståelige midler, det vides ikke, hvor og af hvem der blev lavet, fokuseret på en reel videnskabelig tilgang inden for udvikling og forskning, hvis det var muligt - på forskerhold af udviklere, på ægte patientanmeldelser.

Det viste sig, at der kun er nogle få sådanne fonde. Jeg opdagede, at dit stof har været produceret i Novosibirsk i lang tid. Jeg læser igen alle artikler, alle anmeldelser, alle artikler i udenlandske videnskabelige tidsskrifter om emnet. På min anmodning fik jeg flere telefonnumre på patienter, der var klar til at fortælle om deres oplevelse af behandling med dit lægemiddel. Mange tak for dette, fordi historierne er ægte, mennesker lever, og det er simpelthen umuligt at tilbagevise disse historier..

Fra min egen erfaring kan jeg i dag fastslå: stoffet fungerer perfekt sammen med onkoterapi, forbedrer den positive effekt af kemoterapi, mens det perfekt fjerner alle de negative virkninger af kemoterapi, planter ikke organer og kroppen som helhed, svækker ikke immunforsvaret, tillader ikke ekstremt giftige cytostatika ødelægger leveren og nyrerne, forstyrrer arbejdet i de vigtigste kropssystemer. Behandlingen dræber ikke længere. Det begynder at heles. Hvem der har gennemgået kemi vil forstå mig.

I mit tilfælde, med denne rækkefølge og antallet af procedurer, ville jeg sandsynligvis allerede være en komplet handicappet person, om hvem de siger "ikke en lejer". Dette skete ikke bare på grund af dit stof, det er bestemt.

I 2015 blev han diagnosticeret med akut lymfoblastisk leukæmi ALL, populært "blodkræft"

Akut lymfoblastisk leukæmi er en ondartet sygdom i det hæmatopoietiske system, der er kendetegnet ved ukontrolleret spredning af umodne lymfoide celler (lymfoblaster). Akut lymfoblastisk leukæmi er den mest almindelige ondartede sygdom i barndommen og ungdommen. Den maksimale forekomst er mellem 1 og 6 år. Drenge er oftere syge. Sygdommen opstår med skader på knoglemarv, lymfeknuder, milt, thymus kirtel og andre organer. Skader på centralnervesystemet er mere almindelige i tilbagefald efter kemoterapi.

Jeg fik straks ordineret behandling i henhold til D. Hoelzer-ordningen, muligvis blev der injiceret andre lægemidler, men på en eller anden måde huskede jeg, at det var med disse lægemidler, jeg primært blev behandlet. I cirka 4 måneder blev jeg taget til en kort remission, i løbet af hvilken tid jeg kom mig igen med 5-10 kg, striae dukkede op, men generelt følte jeg mig ikke dårlig. Efter en cytosar dropper begyndte mit hår at falde hurtigt ud.

Det sværeste var at se, hvordan venner dør, jeg så sådanne tilfælde mere end en gang, jeg så, hvordan de behandlende læger bekymrede sig for deres patienter. Hver gang jeg fandt ud af, at en person, jeg kendte, var død var meget smertefuldt for mig. Cytostatika hjalp ikke, sundhedstilstanden blev værre og værre. Således tog behandlingen to år. Min tilstand var meget alvorlig. Kone og forældre skyndte sig til lægerne og ledte konstant efter muligheder og behandlingsmuligheder. Generel forgiftning af kroppen med cytostatika var meget alvorlig.

I efteråret 2017 blev dit stof bragt til mig fra Novosibirsk. Han begyndte at tage det ofte 6-8 gange om dagen, for næsten øjeblikkeligt var der en følelse af, at alle giftstoffer begyndte aktivt at forlade kroppen både med urin og med afføring. Efter en måned begyndte jeg at føle mig mærkbart bedre. Jeg begyndte at gå, bevæge mig, blive mindre træt og sove mindre, fordi enhver aktivitet plejede at gøre mig til en sovende grøntsag i en halv dag. Hår vokser tilbage, anæmi væk.

Efter 2 måneder reducerede jeg antallet af doser af dit lægemiddel til 3-4 gange om dagen, og som et resultat tager jeg nu stoffet 1-2 gange om dagen, bare for at opretholde den generelle tone og renhed i kroppen. Efter seks måneders indlæggelse voksede håret tilbage, anæmi gik forbi.

I 2,5 år har jeg det godt, vi vil leve! Takker dig!

Ovsyannikov Ivan, Kaluga, lymfoblastisk leukæmi

Hej allesammen. Overbevist af mig selv, kan jeg roligt sige: dit lægemiddel baseret på helbreder hjælper perfekt med gigt. Min kone og jeg begyndte at blive behandlet med stoffet i juni 2017. Vi tog enterosorbent tre gange om dagen. Min kone stoppede med at tage to stoffer (prednison og methotrexat) og smertestillende midler. Der var højt blodtryk. Nu er den faldet med 30 enheder. Blev 115/83. Jeg reducerede også mit indtag af epilepsimedicin signifikant..

Nu vil jeg give nogle gode nyheder. Min kone gennemgik endnu en undersøgelse af lægen, og han sagde, at hendes gigt var i remission.

Hun er ikke bare glad, hun flagrer som en sommerfugl! Takker dig!

Tak alle sundhed!

Jeg troede, der var ingen mirakler i verden... Jeg havde en struma. Knuden i skjoldbruskkirtlen og følgelig alle konsekvenserne. Heksedoktoren har drukket i 8 måneder. Det er tid til at foretage endnu en ultralyd af skjoldet: Jeg var frygtelig bekymret. Og hun er normal! Jeg er sund. Jeg fortalte min endokrinolog, at jeg drak et lægemiddel baseret på biller, og hun fortalte mig: du er allerede min fjerde med disse biller... det viser sig, at billerne har "fortæret" en knude i skjoldbruskkirtlen. Jeg fortalte dem hvad og hvordan... generelt vil jeg fortsætte med at drikke dette stof, fordi jeg begyndte at føle mig helt fint. Det viser sig, at billerne ofrer deres liv for at fjerne folks sygdomme. Jeg råder alle.

Jeg vil fortælle alle, hvordan jeg behandlede mit hjerteanfald. Først troede jeg længe, ​​at smerten i venstre arm, bryst og konstant svaghed skyldtes influenza: noget som en komplikation. Men hvor længe kan denne tilstand vare? Jeg gik til en læge, men undersøgelsen afslørede ikke noget alvorligt. Lægen sagde, at jeg har osteochondrose og ordineret piller. Jeg roede mig lidt og begyndte at tage piller. Men en aften følte jeg mig virkelig dårlig, og min mand ringede til en ambulance. De lavede et kardiogram - og livet syntes at være forbi. Diagnosticeret med et hjerteanfald. Jeg tilbragte 23 dage på hospitalet, efter at jeg blev udskrevet, gennemgik jeg rehabilitering i et sanatorium. Jeg kom ikke hjem selv. Jeg kunne ikke engang tænke på at vende tilbage til arbejde og leve det samme liv: kun tanker snurrede i mit hoved, at alt var forbi. Alligevel hævder alle omkring dem, at et hjerteanfald og et slagtilfælde er slutningen, tæl det... Når manden engang kom hjem fra arbejde og sagde, at hans kollegas kone også havde et hjerteanfald, og at hun blev behandlet med heksedoktoren. Jeg begyndte at bede alle og kigge efter oplysninger på Internettet - jeg fandt dit websted og genlæste alle videnskabelige artikler flere gange. Men jeg begrundede bare, at pillerne stadig ikke hjælper mig, og at der ikke er noget tidligere liv, så hvad skal jeg tabe? Hele familien konsulterede og besluttede, at det er værd at prøve at prøve at blive behandlet af heksedoktoren.

Generelt er jeg meget tilfreds. Jeg blev hørt detaljeret, og jeg begyndte at tage stoffet. Jeg følte mig ikke godt med det samme: Der gik tre måneder, før jeg begyndte at klatre op på 4. sal uden hvile og stopper. Trykket vendte tilbage til det normale. Hæmoglobin steg, skønt det altid var under det normale. Og så fandt min kardiolog ikke engang et ar fra et hjerteanfald på det planlagte EKG! Han er stadig overrasket, forresten, siger de, hvordan er det sådan.

Jeg vil gerne takke forskerne, der udviklede lægemidlet baseret på medicinbaglen for muligheden for at være sund og leve et fuldt liv! Som om du gav mig en anden ungdom!

Tak alle sundhed!

Ruslana Vasilievna, 57 år, hjerteinfarkt

Jeg accepterer heksedoktoren siden juni 2017. På grund af et forfærdeligt problem: kronisk prostatitis. Efter to måneders indtagelse opdagede jeg og følte positive ændringer, at symptomerne begyndte at forsvinde. Han blev mere energisk, udholdenheden steg, blev mindre træt, søvn blev bedre, blev mindre nervøs og rolig, hukommelsen forbedret, angsten faldt og vigtigst af alt forbedrede styrken! (godt, mænd vil helt sikkert forstå mig)

Som en yderligere uventet effekt af lægemiddelbehandling - hudens tilstand er forbedret dramatisk, hududslæt, der har plaget mig siden 26 år, er faldet.

Derfor kan jeg sige, at jeg er meget tilfreds med stoffet, jeg anbefalede det til mine forældre - min mor blev virkelig 20 år yngre, skyndte sig konstant til landet, de går meget med min far, der kom en masse energi og liv, og min far følte en skarp forbedring i led og blodkar - han stoppede med at kvæle og mest det vigtigste er, at jeg holder op med at ryge, selvom jeg ryger i næsten 50 år!

Dmitry, 32 år gammel, kronisk prostatitis

Det første behandlingsforløb med heksedoktoren: 2016

Jeg har altid betragtet mit liv som målt og velorganiseret: elskede familie, stabilt job, kæledyr, interessante hobbyer. Hele mit liv har jeg arbejdet som revisor - arbejdet er ansvarligt, undertiden nervøst, men jeg elsker det, jeg laver! Jeg var altid opmærksom på, at "stillesiddende" arbejde kræver kompensation, så hele vores familie organiserede cykelture, vandreture i skoven, spillede badminton, tennis og svømmede med glæde i weekenden. Vores to børn - en søn og en datter - har altid delt vores hobbyer med min mand. Nu er vores børn voksne, alle har deres egen familie, sønnen gjorde os glade med sit elskede barnebarn. Sammen med glæde blev der tilføjet bekymringer, men det er så behagelige gøremål!

Som de fleste fornuftige kvinder forberedte jeg mig på forhånd til overgangsalderen - hvad enten vi kan lide det eller ej, men dette stadie i en kvindes liv er uundgåeligt! Jeg konsulterede en læge, ledte efter oplysninger på Internettet - generelt forsøgte jeg at være "i materialet" og ikke blive fanget af vagt. Ændringer i mit helbred begyndte at forekomme for omkring 2 år siden. Niveauet af hæmoglobin i blodet faldt meget skarpt, jeg bevægede bogstaveligt talt mine ben, staten var på randen af ​​besvimelse, det var som om min styrke blev pumpet ud og efterlod en tom "skal". Jeg blev indlagt på hospitalet. Jeg drømte om at komme på benene hurtigst muligt, fordi min familie har brug for mig! Jeg var især bekymret for, hvordan vores unge kan klare deres barnebarn!

Efter hospitalet begyndte jeg at føle mig bedre og var glad for, at jeg endelig var tilbage sammen med mine kære! Men meget pludselig blev glæden mørk. Jeg har et akut hjerteinfarkt. Som lægen senere sagde, er dette ikke ualmindeligt i overgangsalderen hos kvinder. Hele kroppen fungerer på en anden måde: produktionen af ​​kvindelige kønshormoner falder, metaboliske processer forstyrres, nervesystemet fungerer i en intens tilstand osv. Men denne viden fik mig ikke til at føle mig bedre! Jeg følte mig som en ret ung kvinde, og hjerteinfarkt syntes mig "begyndelsen på slutningen".

Jeg blev behandlet, gjorde regelmæssigt alt, hvad lægen rådede, men tanken forlod mig aldrig: alt, et fuldt liv er i fortiden! Vi må glemme alt om arbejde, aktivitet, glæde - det er ikke noget for mig nu. Der var ingen styrke, mit hjerte gjorde ofte ondt, og følelsen af ​​at livet var forbi forlod ikke. Da mine slægtninge så min deprimerede tilstand, prøvede de hårdt at behage mig og gøre noget behageligt. Og selvfølgelig fandt de ud af, hvor det var muligt - fra venner, læger, på arbejdspladsen, på Internettet - hvordan man kunne komme sig efter et hjerteanfald. En dag startede min søn en samtale med mig om sundhed, men jeg bemærkede, at han var bekymret. Jeg besluttede, at han lærte nogle ubehagelige nyheder fra min behandlende læge, men han var bange for at fortælle mig det. På det tidspunkt troede jeg næsten ikke, at jeg kunne leve uden at se tilbage på mit helbred, men det ville jeg virkelig gerne! Fra en samtale med min søn lærte jeg, at hans arbejdskolleger fortalte ham, at der er et lægemiddel, der kan hjælpe mig i en lang række af mine problemer..

På "familierådet" blev det besluttet at prøve Znazars behandling baseret på helbrederens biller.

Jeg troede ikke straks på heksedoktorens kraft, men forgæves! Jeg starter med det vigtigste - fra hjertet. Det gør slet ikke ondt, takykardien er passeret, og undersøgelser har vist, at aret forsvandt efter et hjerteanfald! Jeg kunne ikke tro, da lægen fortalte mig om arets forsvinden, selvom lægen efter min mening også var overrasket ikke mindre end mig. Alle hjerteindikatorer er forbedret, og nu fungerer det alene, uden hjælp fra medicin!

Jeg begyndte at lægge mærke til ændringerne, da jeg en morgen vågnede i en munter, ophidset stemning. Derudover følte jeg styrken og ønsket om at gå ud i luften, tage en tur, nyde naturen. For mig var det en meget uventet, allerede glemt tilstand. Nervøs angst forlod mig, og hver dag mødtes jeg med glæde og et smil.

Derefter bemærkede jeg, at mit blodtryk blev normalt, og før det ofte steget på grund af overgangsalderen, ifølge lægen.

Hver dag steg min styrke, og jeg var glad for at få mine gamle anliggender tilbage til mit liv. Jeg gik tilbage på arbejde, selvom jeg ikke engang kunne drømme om det efter et hjerteanfald! Jeg plejer utrætteligt min familie, som hjalp mig så meget med at udholde min sygdom. Nu har jeg flere problemer - mit andet barnebarn blev født, og to børn er glade for at tilbringe tid sammen med deres bedstemor! Det var vores børnebørn, der satte mig bag rattet. Jeg har ikke kørt bil før, men mine børnebørn skal føres til klasser, til læger, til forestillinger osv. Jeg lærte, fik min licens og nu nyder jeg fri bevægelighed!

Overgangsalderen manifesterede mig. Jeg ved ikke, hvad hedeture, irritabilitet, deprimeret humør, søvnforstyrrelser og andre "glæder" i denne vanskelige periode i en kvindes liv er. Jeg har altid et godt humør, et godt helbred, en masse energi og nye planer.!

Jeg vil også gerne sige om udseende. Alder og hjerteanfald satte deres aftryk på mit udseende. Ansigtets hud var grå og på en eller anden måde livløs. Det samme kunne i princippet siges for hår, negle og generel muskeltonus. Jeg forstår, at du ved 50 år ikke vil se på 20. Men hvad var min overraskelse, da jeg fandt ud af, at mit ansigt bogstaveligt talt “blomstrede”: huden blev jævn, rynkerne forsvandt, huden blev frisk. Håret holdt op med at falde ud, neglene blev meget stærkere. Bevægelser er gratis, leddene er sunde, musklerne er stærke og fit. Det føles som om jeg slap af de "ekstra" 15-20 år!

Nu ved jeg, at der er en "tryllestav" - stoffet Witch Doctor! Du kan ikke forudse alt, men livet, som det viste sig, elsker at præsentere "overraskelser". Du kan og bør være så forberedt som muligt på forskellige overraskelser, vide hvor hjælpen er og sørg for at tro på dig selv! Dette er den eneste måde, du kan overvinde al modgang og fortsætte med at leve fuldt ud! tak.

Elena Andreevna, 52 år, Moskva. Overgangsalderen, hjerteinfarkt

Vi vil gerne dele vores store glæde. Vi er glade - de begyndte at tage, ud over den sædvanlige terapi, enterosorbent reparant Witch Doctor! Erica og Valeria (alder - 4 år), diagnose af cerebral parese, spastisk tetraparese. Før det kravlede pigerne, rejste sig ved støtten, gik og holdt vores hænder. De kunne ikke selv lave 2-3 trin alene, der var ingen følelse af balance. Og her er et mirakel: den 3. august gik en af ​​døtrene, Valeria, 2 meter fra væg til væg uden støtte, og den 5. august begyndte hun at gå rundt i huset i 10-20 meter. Hun holder balance.

Hendes højre ben placeres næsten på hælen og jævnt, og venstre ben med en varus-indstilling drejes kraftigt indad, men alligevel går barnet.

Ham selv. Vi er meget glade. Et håb dukkede op, ikke en spøgelsesagtig som før (trods alt overalt skriver de, at cerebral parese er uhelbredelig, og kun nogle gange sker der mirakler), men ægte, bakket op af ens egen erfaring. Vi venter på succes med vores anden datter Erica.

Vi giver dem heksedoktoren flere gange om dagen, 5-6 gange en teskefuld og vasker den ned med varmt vand. Vi "fortynder" modtagelsen af ​​heksedoktoren med at tage medicin i cirka 40 minutter, som du anbefaler.

Jeg tror, ​​at dit hårde arbejde, videnskabelige aktivitet, kreative søgning, ønsket om at helbrede mennesker vil hjælpe med at helbrede 100% de lidelser, der nu betragtes som uhelbredelige. Efter alt, sætningen "Ingen kur er mulig, kun rehabilitering!" sætter en stopper for mange skæbner. må Gud hjælpe dig!

Video, hvor Valeria går uafhængigt for første gang i sit liv.
https://cloud.mail.ru/public/JrpD/M57x7gBaR

Viorica og Oleg, cerebral parese hos børn

Jeg har drukket "Witch Doctor" -drikken siden august 2016 med pauser på 10 dage, effekten, fyre, er simpelthen fantastisk! Selv tror jeg ikke på min lykke og er stadig imponeret over hans handlinger. For det første led jeg af frygtelig forstoppelse i 4 år på grund af mit stillesiddende arbejde. Hun gik konstant på hospital med akutte luftvejsinfektioner og akutte luftvejsinfektioner, hovedpine var mindst 5 dage om ugen, kritiske dage var så smertefulde, at hun besvimede, hvis jeg ikke drak en stærk smertestillende medicin (jeg gik ikke udenfor uden Ketorol). Huden på mine hænder revnet og føltes som sandpapir, huden på mit ansigt var fedtet, det skjulte konstant acne og betændelse med pulver, der var så lidt energi, at jeg på en eller anden måde vågnede om morgenen (hun henviste til det faktum, at jeg var en ugle) og generelt kunne sov i 12 timer uden at vågne op, men klokken 5 var jeg træt. Jeg glemte helt hæle, stemningen var ikke særlig god, konstant nervøsitet, alt dette blev lagt på mit, stadig meget unge liv, og havde en effekt, ved du, ikke på en positiv måde! Og nu. Min Gud tak til skaberne af denne vidunderlige drink "Witch Doctor". Nu er alt anderledes. Siden efteråret har jeg aldrig haft akutte luftvejsinfektioner og akutte luftvejsinfektioner, hovedpine er væk, der er INGEN forstoppelse. Jeg udholder de kritiske dage roligt, huden er blevet blød, fugtet, ansigtet er ryddet, og der er ikke en eneste bums. Energi er udbredt. Klokken 12 er jeg munter og munter, og om morgenen står jeg op normalt, nu er det 6-8 timer nok til at jeg sover. Humør er god. Ingen nervøsitet. JEG ER GLAD. OG JEG ØNSKER ALLE. TAK. JEG ELSKER LIVET.

Evgenia, 28 år, Moskva

Begyndte at tage "Witch Doctor" i den 7. måned af graviditeten (november 2017). I løbet af hele graviditeten tog jeg ingen vitaminer, heller ikke til gravide kvinder.

- Smag fornemmelser er forværret;
- Ønskede ikke krydret og søde ting, som forårsager hævelse;
- Jeg vidste nøjagtigt, hvad jeg ville have af mad;
- Halsbrand led mindre
- Den eneste graviditet, hvor proteinet ikke oversteg 0,14% (i de sidste 2 måneder af graviditeten);
- Mad er blevet hurtigere og bedre fordøjet;
- Bugspytkirtlen ophørte med at gider;
- Hår begyndte at vokse hurtigere på trods af beskadigede ender og graviditet;
- Jeg føler mig mere munter om morgenen, selvom søvnen om natten var ufuldstændig;
- Gendannet meget hurtigt efter fødslen (på mindre end en uge)

Jeg var tilfreds med resultaterne. Jeg fortsætter med at tage denne drink med glæde!

Hun led af kronisk venøs insufficiens i underekstremiteterne, vaskulært netværk på fødderne, ødemer, konstant træthed i benene. Efter at være begyndt at bruge produktet forsvandt hævelsen, venerne faldt, fødderne blev lyserøde, trætheden var væk, jeg føler en let gang, min vision begyndte at komme sig. Resultatet kom til mig efter 3 uger.

Larisa, 28 år, Chelyabinsk

Diabetes mellitus i 10 år, en stigning i sukker til 18-20 ved hjælp af heksedoktoren, sukker er konstant på det normale niveau på 6,6, sundhedstilstanden er forbedret, kraft og aktivitet dukkede op.

Hun led af kronisk venøs insufficiens i underekstremiteterne, vaskulært netværk på fødderne, ødemer, konstant træthed i benene. Efter at være begyndt at bruge produktet forsvandt hævelsen, venerne faldt, fødderne blev lyserøde, trætheden var væk, jeg føler en let gang, min vision begyndte at komme sig. Resultatet kom til mig efter 3 uger.

Tatyana Sergeevna, 58 år, Angarsk

Galdeblæren blev fjernet, efter begravelsen af ​​en person nær mig, på nervøs basis, begyndte konstant udledning af galde, hvilket medførte en smertefuld tilstand i endetarmen og blæren. Jeg havde ikke en normal afføring, dysbiose. Jeg var heldig, jeg blev tilbudt "Witch Doctor" -drinken, og efter 4 dage blev jeg af med diarré, tyngde i leveren og bugspytkirtlen. En uge senere gik den brændende fornemmelse i endetarmen og blæren forbi. Jeg forventede ikke, at fedtfoldene fra maven ville blive fjernet, hudtilstanden forbedret, tørhed forsvandt, energi steg og humør forbedret. Drikken er behagelig, jeg drak den på anbefaling 3 gange om dagen, jeg drak 3 flasker. Tak til udviklerne af denne bedste drink til sundhed og ungdom!

Baranova Raisa Nikolaevna

Jeg er 24, jeg har en fremragende figur og sundhed! Hvis ikke for én ting - kronisk blærebetændelse, hvis forværringer var mindst en gang om måneden. Han kunne ikke dukke op i flere måneder, men kunne blusse op af en eller anden grund. Hun blev, som du ved, behandlet med alt hvad du kan og fra hvem du kan. Homøopati, massage, urter, antibiotika, vask, salver, hvad som helst. Det eneste der hjalp lidt var homøopati, og seks måneder senere begyndte forfærdelige forværringer igen. På råd fra venner prøvede jeg "Witch Doctor" -drinken for tre måneder siden. Blærebetændelse - NEJ! I en hel måned. På dette kan du tale, argumentere og bevise alt og enhver! Jeg har ikke brug for ord mere! Jeg vil være sund! Her er mit resultat!

Arina, 24 år, Irkutsk

På baggrund af overgangsalderen forværredes alle sygdomme: takykardi, hjerte popper ud, vegetativ-vaskulær dystoni, hypertrofisk struma, grad 2, forstoppelse. Der var depression, jeg ville ikke gøre noget. Jeg har brugt heksedoktoren i tre måneder nu, og jeg vil ikke stoppe! Jeg takker Gud for, at han sendte et sådant stof. Inden for en måned forbedredes sundhedstilstanden markant. Jeg har det godt i øjeblikket. Dette vidunderlige produkt forbruges nu af hele min familie. Sønnens symptomer på psoriasis blev mærkbart svækket, barnebarnet begyndte at gennemgå diatese, barnebarnet slap af med konstante tarmlidelser og forstoppelse. Må Gud give dig sundhed.

Elena Sergeevna, Saratov

Jeg har aldrig været opmærksom på mit helbred. Jeg har altid troet, at det ville være okay. Men jeg blev værre og værre, mit helbred blev forværret. Min vægt nåede 115 kg, diabetes dræbte mig, blodsukker nåede 15, + blodtryk 180-200 / 100 + 2 hjerteanfald. Han begyndte at blive behandlet, prøvede snesevis af medicin, alle former for utraditionelle metoder. På arbejde fandt jeg utilsigtet ud af produktet fra vores Novosibirsk NPO "Vector" kaldet "Witch Doctor". Jeg besluttede mig og købte denne drink.

Og nu er der gået 6 måneder, vægten er faldet fra 115 til 90, blodsukkeret er 6,4 før måltiderne og efter 2 timer 7,0 er mit hjerte blevet bedre. Jeg stoppede med at føle det og følte konstant smerte i det. Jeg indså, at produktet fungerede. Mine læger er forbløffede, også mine venner. Jeg løber til 4. sal som en ung mand, og tidligere gik jeg op på 4. sal i cirka 20 minutter med en spray af nitromin (nitroglycerin). Nu følger jeg min diæt og livsstil, og selvfølgelig nyder jeg at bruge "Witch Doctor".

Andrey Nikolaevich, Novosibirsk

God eftermiddag! Jeg vil sige tak til min kosmetolog Irina Lisina for at anbefale mig en "mirakeldrink" - "Witch Doctor". Hun og hendes venner kalder drikken "Elixir of Youth". Piger, der allerede er godt over 40, vil også se godt ud og vigtigst af alt at føle sig energiske og energiske. Som vi ved, afhænger hudproblemer ofte af tarmfunktion. Jeg har haft dette problem i 20 år efter fødslen af ​​et barn. Efter at have taget stoffet glemte jeg forskellige afføringsmidler og nogle cremer. Forbedret hudfarve, hudtilstand, det blev lettere at vågne op, styrke og energi som i 20 år. Kosmetologen fortalte, at nogle af hendes klienter efter en to måneders modtagelse af "Witch Doctor" havde en kvindelig cyklus. Dette betyder, at rensning finder sted i alle organer og systemer og normaliserer hele organismen. Super. Tak for dit innovative design!

Jeg er taknemmelig for den fremragende sundhedstilstand. Forstyrres af alvorlige smerter i mave og lever. Trykket steg fra tid til anden. I blodprøver blev kolesterol med lav densitet forhøjet, læger kalder det "farligt kolesterol", fordi det er ham, der påvirker aflejringerne på væggene i blodkarrene, den såkaldte. "kolesterol plaques", som kan føre til slagtilfælde og hjerteanfald. Jeg følte dem ganske godt - mit hoved er meget svimmel, blodgennemstrømningen til hovedet er 40% mindre, end det burde have været (karene blev oplyst, og indsnævringerne blev målt osv. I hele kroppen) Venner rådede mig til at drikke heksedoktorens enterosorbent. Jeg tog det i 58 dage. Mavesmerter forsvandt, blodtrykket begyndte at stige meget sjældnere og "farligt kolesterol" vendte næsten tilbage til det normale.

Synet blev forbedret - først forstod jeg slet ikke, så huskede jeg, at jeg næsten holdt op med at bære briller. Jeg er klar til at sende prøver før og efter aftalen. Jeg besluttede at tage stoffet videre. Mange tak til alle, der deltog i udviklingen af ​​dette lægemiddel..

Al sundhed! Jeg vil dele mine følelser og resultater efter at have gennemført løbet af at tage "Witch Doctor" -drinken. I lang tid var jeg bekymret for hovedpine (læger diagnosticerede osteochondrose i livmoderhalsen), trykket begyndte med jævne mellemrum at stige, en periode begyndte ikke meget glad for menopausale kvinder (hedeture blev tortureret). Efter procedurerne rådede lægen mig til at købe "Witch Doctor" -drikken for at forbedre effekten efter proceduren og fjerne toksiner fra kroppen. Efter at have taget 10 dage senere bemærkede hun afføring, en følelse af fylde fra mindre mad og et vægttab på 2 kg. Efter 20 dage blev søvn forbedret, det blev lettere at vågne op og få nok søvn på færre timer. 7 timers søvn og en følelse af fuldgyldigt udslæt! Hyppigheden af ​​hedeture faldt og tabte yderligere 2 kg. Efter 30 dage - en følelse af munterhed, er trykket ikke steget i de sidste to uger. Jeg tabte også 1 kg. Overraskende nok genoptog de kritiske dage på dag 45. Rensningen af ​​alle organer er faktisk passeret. Jeg tog en beslutning for mig selv at fortsætte med at drikke, som hotline anbefalede, en vedligeholdelsesdosis 1-2 gange om dagen. Om et halvt år gentager jeg kurset igen. Når alt kommer til alt, forstår vi faktisk ikke, hvad vi spiser, vi drikker også, og der er ingen grund til at tale om det. Og kroppen beder om rensning indefra. Desværre er vi vant til at være opmærksomme på det, når et problem opstår i form af en sygdom. når det er for sent! Mange tak for muligheden for at stoppe processerne, før de finder sted. Og vigtigst af alt er der ingen kemi, alt er naturligt. Lægemidler fra et apotek kan opbevares i årevis - en kemi.

Evgenia Vasilievna 51 år

Efter at have gået til lægerne fik jeg en skuffende diagnose - grad 3 slidgigt! Og en af ​​hovedårsagerne er OVERVÆGT. For tre måneder siden vejede jeg 96 kg!

Til at begynde med bragte behandling med diclofenac ikke noget resultat - smerterne forsvinder let og derefter igen. Frygtelig betændelse i knæene på begge ben og forfærdelige smerter. Smerten var sådan, at jeg hylede om natten og græd. knæene var hævede, og smerten steg, når man gik. Hvad accepterede jeg ikke?!

Tak gode venner rådede dit middel mod led.

At sige, at jeg er meget glad, er at sige intet! Jeg har det godt (jeg har taget det i halvanden måned). Først smurte jeg leddene to gange om dagen, nu hver anden til tredje dag.

Jeg rådede en ven - vi venter på levering, og vi vil også hæve hende på fødderne.

S.I. Zemlyanskaya Kazan

Hej, mit navn er Alexander Stepanovich, jeg er 55 år gammel. Jeg vil gerne fortælle dig min historie om, hvordan det lykkedes mig at helbrede artrose i knæleddet ved hjælp af en sådan mirakelkur som heksedoktoren! Denne sygdom begyndte at udvikle sig for tre år siden på grund af tunge belastninger på mine ben..

For nylig var jeg meget skeptisk over for enhver form for traditionel medicin og endnu mere over for behandling med biller. Efter at have prøvet næsten alle eksisterende medicin, der var rettet mod behandling af min sygdom, kom jeg til den konklusion, at de også er ineffektive eller giver en effekt i kort tid. Generelt var jeg allerede desperat og troede, at kun kirurgi kunne hjælpe mig. Og så overtalte min nabo mig til at prøve behandling med en medicinmand. Efter overvejelse besluttede jeg, at der ikke var nogen steder at gå, og smerten i mine knæ blev fuldstændig tortureret.

Til at begynde med skyndte jeg mig at finde ud af, hvad dette folkemiddel er. Det viser sig, at disse bugs helbredende virkning har været kendt siden oldtiden. Men at drikke levende biller, undskyld, og kunne ikke tvinge mig selv på trods af smerten. Gudskelov, min søn fandt mig et produkt - et ekstrakt-koncentrat fra biller, lægemidlet Witch Doctor-sund stustavi!

Jeg har brugt det i en måned nu, den anden dag begyndte mine led at gøre ondt endnu mere, men jeg udholdt det, og smerten begyndte at forsvinde for mine øjne! Jeg kan gå uden smerter. To uger senere bemærkede jeg, at jeg begyndte at glemme, hvad ledsmerter er. Jeg smører det to gange om dagen. Der er sandsynligvis andre stoffer, der hjælper, men de hjalp mig ikke på nogen måde. tak.

Alexander Stepanovich, 55 år gammel

Min mand har en kræft i hjernen. Vi har tre yndige børn, vi er glade. Vi tror på, at Gud skabte sådanne vidunderlige bugs, der virkelig kan behandles. Min mand har drukket dem i lang tid. Først drak han bugs, og for 2 måneder siden fandt vi ud af dit "Witch Doctor" koncentrat fra bugs, og nu drikker han det. Måske er det derfor, han bor nu og er i fremragende stand. Selvom tumoren er trin 4. Men han ser helt sund ud og "heksedoktoren" hjælper virkelig. Lægerne er overraskede over analyserne - tumoren er stabil og voksede ikke, og nylige tests viste, at den begyndte at falde. Læger nægter at tro! Håb og Vera vendte tilbage. Vi håber, at vi vil leve sådan længere...

Kære venner, ea stof kan kun sige gode ting! De hjælper meget godt. bedre end kemi (nu fortryder jeg, at jeg overhovedet gjorde det). Efter fjernelse af tumoren var der kemi, hele kroppen blev vendt udad. Nu fik jeg et tilbagefald, som de siger, venstresidet hemiparese, det vil sige følelsesløshed i venstre side, nu et år senere indrømmede lægerne, at kemi giver sådanne resultater. Og modtagelsen af ​​heksedoktoren eliminerede praktisk talt ødemet, alle indikatorer, inklusive blod, forbedrede sig dramatisk! godt hvordan man forklarer dette, hvis intet andet hjalp?

Jeg drikker heksedoktoren ofte - 4-5 gange om dagen, 2 spsk og skylles ned med varmt vand.

Viktor Alekseevich Zarubin, 54 år, Abakan

Venner, efter at have læst anmeldelserne, vil jeg oprigtigt hjælpe jer alle!

Min ryg gjorde sindssygt. hals og led. Takket være det faktum, at de rådgav et lægemiddel baseret på den argentinske medicinbille, fik jeg næsten mit helbred! Lægemidlet er meget effektivt!

Dens virkning er, at det at tage det inde i kroppen genopretter brusk og interartikulært væv og væske, der er mange anmeldelser om healerbille og om Witch Doctor baseret på det, og produktlinjen, inkl. til samlinger baseret på bugs, men er ikke blevet rådgivet endnu - jeg vidste ikke, hvad det er. Min veninde (vi mødtes på Novosibirsk Research Institute of Traumatology and Orthopedics) er syg med osteoporose - hun har også fremragende resultater! Vi har talentfulde forskere, der er ikke behov for at give op før sygdomme, du skal bare se!

Og selv mennesker, der lider af ledsmerter som følge af vejret, efter at have taget det efter 1 uge, føler de, hvordan konstant smerte forsvinder og ikke længere vises!

Se, hvem der har problemer, og prøv løsningen mod leddene Hekselæge, jeg anbefaler, det hjælper meget.

Jeg har sukker, astma, hypertension, myeloid leukæmi, præsenteret med en drink, healeren var i første omgang bange for at drikke noget lavet af biller, da hun gav dem til en person med lungekræft, og han tog dem, og medicinen gik i orden og bad om mere, de havde ikke nok - jeg begyndte at drikke mig selv, resultatet er fantastisk! Jeg har drukket i 2 måneder! Jeg drikker 15 ml to gange om dagen med varmt vand, i en måned nu er blodprøven forbedret, og mit helbred er blevet dramatisk forbedret - sukker begyndte at sne! Hypertension er væk, jeg begyndte at bevæge mig mere, jeg lever! Samtidig tager jeg medicinen felachramil. Jeg tror, ​​jeg beder jeg er 57 år, held og lykke med sundhed og tro! og undskyld for fejlene

Anonym, 57 år gammel

Jeg spiste biller, ville komme mig efter tarmkirurgi, fjernede tumoren. Jeg følte mig elendig. Jeg gik gennem det stigende kursus med billerne, som de siger, begyndte at føle sig bedre, og så begyndte kemikurset at tage billerne, jeg kunne simpelthen ikke spise, jeg blev syg. Jeg så heksedoktoren på Internettet, begyndte at prøve det. Og så vil jeg sige tak. Og kemien på den passerede roligt, der er styrke, arbejdskapacitet, og tingene bliver bedre med tarmene, efter operationen dannede en fistel og lukkede på Znakhara. Jeg drikker i 3 måneder, først 2 gange om dagen, og nu en gang om dagen. Og jeg lider også af søvnløshed, og så i slutningen af ​​den måned, hvor jeg tog det, blev det let at falde i søvn og vågne ud udhvilet.

Min mor drikker heksedoktor, han hjælper hende med at holde sukker i orden, hun er diabetiker. Og jeg så et interessant træk ved det: en gang vendte jeg tilbage fra en fest. Nå, jeg gik lidt over, drak ved en fejltagelse denne drink (min mor forberedte sig selv), ja, efter 30 minutter var det som et glas glas, og om morgenen var der ingen hævelse, ingen hovedpine, ingen ødelagt tilstand! Tværtimod snarere - energisk og energisk, som om der ikke var nogen langvarig fest om aftenen. Jeg rådgiver virkelig. Effekten er super.

Larisa, 26 år gammel Moskva

Jeg vil gerne takke dig for din heksedoktor. Jeg drikker det i 2 måneder, en gang om dagen. Jeg har diabetes og højt kolesteroltal, overvægtig. I løbet af den første måned tabte han 4 kg, stoppede hævelse om morgenen, sukker sprang til 15-20 enheder, faldt nu til 7, bestod analysen for kolesterol, men han er normal. Og det er en drink versus en håndfuld piller! Jeg kan ikke spise biller, jeg foragt, men her er alt i en æstetisk form.

Anatoly Alexandrovich Tolkunov, 51 år gammel Jekaterinburg

Der er levende biller med alle deres mikrober og orme, da det ikke er comifolfo, men den "medicinske mand", jeg drikker med glæde, løser perfekt problemer med tarmene, energien er steget, bedre og bedre kvalitet søvn. Jeg er 45, jeg prøver at gå på sport i min fritid, om tre uger på "medicinmanden" øgede jeg min joggetid fra 20 minutter til en time, jeg har nok styrke, jeg har vejrtrækning nok! Stemningen er fantastisk! Jeg anbefaler til alle mine venner. Jeg ønsker, at alle skal være sunde, stærke og glade!

Nikolay Voityuk Kazan

THE WITCHER Jeg drikker regelmæssigt allerede i et år. Jeg anbefaler alle kvinder, du kan tabe dig på det, jeg tabte 8 kg på 3 måneder. Og hvis der er en sen middag, og selv med en kage, bemærkede jeg, at du ikke tager på i vægt, selvfølgelig, du smider den ikke af, men du tager heller ikke op i vægt. Og en masse energi.

Anmeldelser fra brugen af ​​healerbaglen

I denne artikel har vi samlet fra forskellige kilder historierne om de mennesker, der tog healerbaglen, deres anmeldelser og meninger om denne behandlingsmetode og forbedring af deres helbred. Dels anmeldelser om medicinen mand bille blev indsamlet fra udenlandske kilder, dels fra russisk.

Jeg lærte om den argentinske biller og erhvervede den i San Antonio, Texas. Jeg lider af gigt, og min mand er blevet diagnosticeret med blærekræft og nægter at blive opereret, selvom lægerne siger, at det er nødvendigt. Jeg fandt en smuk kvinde i Texas, som vi tog biller fra og begyndte at tage dem sammen.
Efter kun en uges brug blev mine gigtesmerter reduceret betydeligt. Jeg tog hydrocodon 3 til 4 gange om dagen, og det hjalp næppe. Efter et stykke tid efter start af medicinbilleindtagelsen har jeg ikke længere brug for medicin..
Jeg ved ikke, om denne fejl vil hjælpe min mand med kræft. Han begyndte kun at tage dem for en måned siden. Men for mig blev denne healerbille en gave.
Kilde: https://goo.gl/eYkBDC

Jeg har hørt, at den argentinske heksebille har helbredende egenskaber, når den tages i live med vand eller juice. De sagde, at du har brug for at tage det fra en om dagen, øges hver dag med et stykke, bringe indtagelsen til 70 stykker om dagen, drikke det i en uge og derefter reducere en efter en indtil kursets afslutning.
Min bedstemor tog bugs i henhold til denne ordning for sin diabetes. Og nu har hun ikke længere brug for insulininjektioner. Det understøtter dit immunsystem i bekæmpelsen af ​​mange sygdomme, endda brugt til kræft. Der er mange mennesker, der taler om dette. Og de spises levende. Vi kalder dem den kinesiske snegle eller gorgoho-billen..

Jeg blev for nylig introduceret til begrebet kinesisk billebehandling. Den person, der fortalte mig om dette, fik en markant forbedring af sin gigt og disksygdom på kort tid. Han sluger disse bugs levende to hver dag. Jeg er ikke for eller imod denne behandlingsmetode, jeg hørte, at denne bille bruges til mange sygdomme.
Denne mand opbevarer sine biller i en Tupperware flad beholder. I bunden af ​​beholderen hældes et 2,5 cm lag substrat, der ligner det, der hældes på gulvet til rotter eller nogle gnavere. På overfladen var der to skiver brød og en strimmel bananskal som kilde til mad og fugt. Larvene på denne bille spiser brød og bliver til voksne biller! Jeg vil teste dem for mig selv. Held og lykke! Kilde: https://goo.gl/eYkBDC

Kvinden, der ønskede at forblive anonym, fortalte, hvordan hun kæmpede mod kræft. Hun hævder, at læger forudsagde hende seks måneders liv, efter at hun blev diagnosticeret med brystkræft.
Kvinden nægtede at give op, og hun ledte efter en løsning, der kunne hjælpe hende. Hun hævder, at billebehandlingen hjalp hende med at vinde kampen mod kræft.
Hun var skeptisk i starten, men da hun ikke havde noget at tabe, accepterede hun udfordringen. Hun modtog oplysninger om behandlingsmetoden fra Internettet. Hun besluttede at prøve det, og efter seks måneder følte hun sig bedre. Hun gennemgik denne terapi hele året. Derefter er der gået to år, og hun lever og har det godt..
Kilde: https://goo.gl/WXqDSf

Andrea Vargas siger:

Min bedstemor har lavet bugterapi i et stykke tid, og det hjalp hende ret godt. Hun lider af diabetes og blev bedre, da hun tog bugs. Hendes diabetes er ikke helt forsvundet, men hendes livskvalitet er forbedret markant. Hun fylder 80 og fortsætter med at tage kinesiske snegle.
Tøv ikke med at prøve denne bugterapi. Selvfølgelig kan du af sikkerhedshensyn konsultere en læge, og ikke skade dit helbred. Alle mennesker er forskellige. Jeg prøvede biller for at tabe sig. Men dette bragte ikke meget resultat. Måske fordi jeg ikke fulgte instruktionerne til at tage medicinbiller og ikke var særlig opmærksom på denne terapi.
Kilde: https://goo.gl/qyZuPE

Jose Gilon Ornelas

Hej allesammen. Jeg kan sige, at heksebille hjælper med gigt. Min kone og jeg startede billeterapi i juni 2016. Vi tog fra en bille til 70 og tilbage. Min kone stoppede med at tage to stoffer (prednison og methotrexat) og smertestillende midler. Der var højt blodtryk. Nu er den faldet med 30 enheder. Blev 115/83. Jeg reducerede også mit forbrug af epilepsimedicin.
Nu vil jeg give nogle gode nyheder. Min kone gennemgik endnu en undersøgelse af lægen, og han sagde, at hendes gigt var i remission.
San Angelo, Texas. 30. oktober 2016.
Kilde: https://goo.gl/jQI70i

Disse anmeldelser blev taget fra internetressourcer, som de er. Vi kan ikke sige, hvor sande de er eller ej. Og hvad påvirkede lindring eller bedring. Hvis du har dine egne resultater fra at tage medicinske biller, så skriv om det i kommentarerne til artiklen..

Anmeldelser fra anvendelsen af ​​healerbaglen: 1 kommentar

Hej mænd, jeg troede, at et mirakel ikke kunne ske for mig... Jeg havde en struma. En knude i skjoldbruskkirtlen osv. Jeg drak biller med kefir i 2 måneder, det er tid til at foretage endnu en ultralyd af skjoldbruskkirtlen og...... Alt er perfekt.... Sagde jeg til min
Til endokrinologen, at jeg har drukket biller i 2 måneder, og hun fortalte mig: du er allerede den anden med biller... det viser sig, at billerne har "fortæret" knuden i skjoldbruskkirtlen. Jeg fortalte dem hvad og hvordan.... generelt vil jeg og vil og fortsætte med at drikke disse mørkehårede børn takket være dem.... Når alt kommer til alt viser det sig, at de ofrer deres liv for at fjerne folks sår. Jeg råder alle.

Læs Mere Om Årsagerne Til Diabetes